Teeleidi

Hyvä tee kuuluu kaikille

Teeleidin tarina alkoi rakkaudesta teehen vuonna 2014, ja sama tunne on säilynyt edelleen. Meistä hyvä tee ihan oikeasti kuuluu kaikille, ja haluamme tuoda laadukkaan teen jokaisen saataville. Meiltä löytää teensä niin kokenut teeharrastaja kuin vasta teen maailmaan tutustumisensa aloittanutkin.

Lämmin tunnelma ja asiantunteva palvelu

Laadukkaasta ja laajasta teevalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle ihana teemaku. Halusitpa sitten täyteläistä puerhia, aromaattista vihreää tai mustaa teetä, rooibosta tai mateeta, löydät sen meiltä, maustettuna tai ilman.

Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teemaun valinnassa. Heiltä saat myös ohjeet ja neuvot teen valmistukseen, ja vinkit esimerkiksi kesäisen jääteen hauduttamiseen.

Ihanien teemakujen lisäksi tarjoamme myös tuoreita leivonnaisia ​​ja muita herkkuja teen kera nautittavaksi. Teehuoneemme lämpimässä tunnelmassa on ihana nauttia esimerkiksi Afternoontea ystävien kanssa.

Teetä ympäri Suomen

Teeleidin teet löytyvät nykyään jo Suomen joka kolkasta. Jyväskylän kupeessa, Vaajakosken vanhalla tulitikkutehtaalla pakataan teet edelleen huolellisesti käsin, ja nämä pakkaukset voit löytää niin pienistä, upeista putiikeista kuin myös lähimmästä ruokakaupastasi. Teetämme voit myös nauttia lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Tikkulasta lähetetään myös verkkokauppamme teeleidi.fi tilaukset koko Suomeen.

Teeleidi

Aukioloajat

Avataan 28.4. Vanha Pappila

Osoite
Vanha Pappila
Vapaudenkatu 26,
40100 Jyväskylä

Postiosoite
Tikkutehtaantie 2
40800 Vaajakoski

Yhteystiedot
010 336 0670
info@teeleidi.fi