Ravintola Toivolan Paja

Paja on tilauksesta käytettävissä kokouksiin sekä erilaisiin juhla- ja ruokailuhetkiin aamupalasta useamman ruokalajin illallisiin. Paja palvelee myös Toivolan vanhan pihan tapahtumissa ja sesongeissa. Asiakkaidemme tai omiin isompiin tilaisuuksiimme Pajasta nousee laadukkaat tarjoiltavat jopa 600 hengelle.

Makujen, visuaalisuuden ja palvelun sinfoniaa

Ravintola Toivolan Paja palvelee aukioloaikojensa lisäksi tilauksesta kaikissa päivän ruokailuhetkissä aamupalasta illalliseen. Vierailu esteettisessä Pajassa on makujen, visuaalisuuden ja palvelun sinfoniaa. Alkujaan sepän pajana toimineessa tilassa ahjo ja alasimet ovat tehneet tilaa toisenlaisille työkaluille ja osaamiselle. Pajan alkuperäinen käyttötarkoitus ja henki on kuitenkin selvästi aistittavissa kauniisti remontoidussa ja sisustetussa tilassa.

Ravintola Toivolan Paja

Aukioloajat

To - La 16-23 (Keittiö 22)
Su - Ke Suljettu / avoinna tilauksesta
Aukioloajat 28.6 alkaen
Ti - To 16-22 (Keittiö 21)
Pe - La 14-23 (keittiö 22)
Su - Ma Suljettu / avoinna tilauksesta

Osoite:
Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä

Katso osoite kartalta

Yhteystiedot:
+358 44 491 0060
toivolanpaja@artcatering.fi

Kansainvälistä menestystä ja rakkautta

Pajan tiimillä on kokemusta kotimaassa Helsingistä Lappiin, Etelämantereelta Etelä-Afrikkaan ja Singaporeen – listaa voisi jatkaa pitkään. Matkan varrella tiimi on ehtinyt toimia monissa tehtävissä, kuten kokkeina ja keittiömestareina kansainvälisissä huippuravintoloissa. Tiimin vyölle on tarttunut maailmalta ammennettujen vaikutteiden lisäksi runsaasti kilpailumenestystä SM-kisojen kärkisijoituksista aina maailman nuorten kokkien titteliin. Pajan tiimi loihtii Suomesta ja maailmalta kerättyjen oppien sekä tuoreiden ja korkealaatuisten raaka-aineiden turvin monipuolisia makumaailmoja. Kokonaisuus viimeistellään ja aistit viritetään kattauksella, esillepanolla ja ensiluokkaisella palvelulla. Jatkuvasti uudistuva Paja tarjoaa asiakkailleen aina parasta ja sen vuoksi myös tiimi viihtyy työssään – onnellinen tiimi tekee työnsä rakkaudella.

Pajan palvelut kokouksiin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Pajan nykyaikainen varustelu tekee siitä erinomaisen kokoustilan. Käytettävissä on esimerkiksi langaton internetyhteys, laadukas kokoustekniikka, langaton headset-mikrofoni sekä Genelecin kaiutinjärjestelmä, johon voidaan tarvittaessa liittää vaikkapa sähköpiano. Yhtä sujuvasti Paja muotoutuu laadukkaiden juhlien ja muiden tapahtumien tarpeisiin. Pajassa voidaan järjestää korkeintaan 36 henkilön tilaisuuksia, mutta ravintolan palvelut ovat koko Toivolan vanhan pihan käytettävissä, joten tarvittaessa Paja tarjoaa laadukkaat tarjoiltavat jopa 600 hengen tilaisuuksiin. Tilauspalveluiden lisäksi Paja toimii myös Toivolan vanhan pihan tapahtumien yhteydessä sekä sesonki- ja kausiravintolana. Pajassa järjestään myös erilaisia teematapahtumia kuten keittiömestareiden vierailuja.

Pajan tiimi räätälöi mielellään kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan ratkaisun. Lisäksi käytössäsi ovat valmiit kokouspaketit, menut ja ryhmämenut.

Laadusta tunnettu Art Catering toiminnan takana

Ravintola Toivolan Pajan toiminnasta vastaa Art Catering, joka on tunnettu laadukkaista catering-palveluistaan ja intohimoisesta tekemisestään. Samojen tekijöiden pyörittämä Art Food Heaven on puolestaan pieni ruokatehdas, jonka tuotteista, kuten Pahis -hillokkeesta tai Art Gelato -jäätelöistä, olet saattanut päästä nauttimaan.