Pajan äitienpäiväbrunssi – maistuvia herkkuja paikan päällä tai take awayna

Tilaus- ja tapahtumaravintola Pajan äitienpäiväbrunssi hemmottelee aisteja ja tarjoaa varmasti unohtumattoman kokemuksen yhdistettynä rentoon ja kiireettömään yhdessäoloon. Brunssi on mahdollista nauttia paikan päällä tai tilata ennakkoon take away -vaihtoehtona.

Paikan päällä tarjoiltavan brunssin 1. kattaus on 9.5.2021 klo 10.00–13.30 ja toinen kattaus klo 13.45–16.00. Brunssi edellyttää ennakkovarauksen tekemistä. Kattauksiin voi saapua joustavasti, mutta brunssin nauttimiseen ja mukavaan yhdessäoloon suosittelemme varaamaan aikaa vähintään tunnin verran. Voit varata haluamasi määrän paikkoja tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Myös take away -vaihtoehdon tilaaminen onnistuu sujuvasti tämän sivun lomakkeella. Take away -menut ovat tilattavissa myös kasvis- ja muksuversioina. Lisäksi niiden yhteydessä voi tilata Valkoiseen Puun kakkuja, muita herkkuja tai vaikkapa kukkakimpun. Kaikki menut ja muut tarkemmat tiedot löydät jäljempänä tältä sivulta.

Huomioithan, että paikkavaraukset ja take away -tilaukset pitää tehdä viimeistään 5.5.2021 klo 12.00 mennessä joko oheisella lomakkeella tai soittamalla numeroon 044 491 0060.

Äitienpäiväbrunssin pöytävaraukset ja take away -tilaukset

Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Pajalle (Art Catering), joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.

  • Huomioithan, että tällä lomakkeella tehdyt varaukset ja tilaukset ovat sitovia.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.