Isänpäivän neljän ruokalajin yllätysmenu Pajassa lauantaina 13.11.2021

Ravintola Toivolan Pajassa on lauantaina 13.11.2021 klo 17.00 alkaen tarjolla neljän ruokalajin yllätysmenu. Illallinen edellyttää ennakkovarausta ja paikkoja on rajoitetusti – varaa paikkasi heti. Tervetuloa nauttimaan ja vaikuttumaan!

PAJAN ISÄNPÄIVÄN YLLÄTYSMENU – VAIKUTTAVA JA UNOHTUMATON YHDISTELMÄ MAKU- JA PALVELUELÄMYKSIÄ SEKÄ PAJAN TUNNELMAA

Pajassa tarjoillaan ennakkovarauksella lauantaina 13.11.2021 klo 17.00 alkaen neljän ruokalajin yllätysmenu. Kauden parhaista raaka-aineista rakentuva menu yhdistettynä rentoon yhdessäoloon Pajan tunnelmassa muodostaa vaikuttavan kokemuksen. Pajan illallinen on isälle ja muille osallistujille unohtumaton elämys. Illalliselle on rajattu määrä paikkoja, joten varaa omasi heti. Varaukset pitää tehdä viimeistään torstaina 11.11.2021 klo 12.00 mennessä.

Yllätysmenun nauttimiseen suosittelemme varaamaan aikaa noin 3 tuntia.

Menun hinta:
* Neljän ruokalajin yllätysmenu, 69 €/hlö

Juomapaketin hinta:
* Yllätysmenulle suunniteltu neljän ruokajuoman paketti 46,50 €/hlö tai holittomana 30 €/hlö
* Juomapakettiin sisältyy myös kivennäisvesi, suodatettu vesi, erikoiskahvi ja haudutettu tee.

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta elämyksestä!

Varaa paikkasi - Isänpäivän yllätysmenu

Tällä lomakkeella voit tehdä sitovan varauksen. Huomioithan kuitenkin, että varaus on voimassa vasta erillisen vahvistussähköpostin saatuasi. Vahvistamamme ja sen jälkeen mahdollisesti peruuttamatta ja käyttämättä jätetyt varaukset laskutetaan täysimääräisenä. Huomaathan, että varaukset pitää tehdä viimeistään torstaina 11.11.2021 klo 12.00 mennessä. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Ravintola Toivolan Pajalle (Art Catering), joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.