Pajan Jouluhetket sekä Joululounaat ja -illalliset 2021

Pajan Jouluhetki

Pajan Jouluhetki sisältää joulupuuron ja glögin, tilan käyttöönne kahdeksi tunniksi (max 36 hlöä) ja tarjoilun. Pajan Jouluhetki on saatavilla minimissään 10 henkilön ryhmille. Suosittelemme täydentämään kokonaisuuden Toivolan Joulupiha -lahjakortilla. Tyypillisimmin asiakkaamme ovat valinneet Jouluhetken yhteyteen 25 euron lahjakortit.

Jouluhetken hinta on 26,32 €/hlö (alv 0%) |  30 €/hlö (sis. alv.)

Jouluhetken sekä lahjakorttien varaukset ja tiedustelut onnistuvat kätevästi tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Pajan Joululounaat 16.-17.12.2021

Ravintola Toivolan Pajassa tarjoillaan ennakkovarauksella 16.-17.12.2021 kolmen ruokalajin Joululounas kahtena kattauksena klo 10.30-13.45 ja 14.00-16.30. Vaikuttavan kokonaisuuden muodostava menu sisältää yhdistelmän perinteistä ja yllättävää joulunajan parhaista raaka-aineista.

Joululounaan hinta on 39,47 €/hlö (alv 0%) | 45 €/hlö (sis. alv.)

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi heti.

Pajan jouluillalliset

Pajan Jouluillalliset tarjoillaan tilauksesta minimissään 10 henkilön ryhmille. Jouluillalliset voidaan tarjoilla halutessanne myös päivällisenä.

Pajan Jouluillallisten kolmen ruokalajin yllätysmenut rakentuvat kauden parhaista raaka-aineista. Menut eivät lähtökohtaisesti mukaile kaikkein perinteisimpiä jouluruokia. Sen sijaan menut yhdistettynä rentoon yhdessäoloon ja koko Toivolan jouluiseen tunnelmaan, takaavat varmasti hyvän joulumielen ja pitkälle kantavia hyviä muistoja. Yllätysmenuille on saatavilla niille räätälöidyt 3-5 juomaa sisältävät juomapaketit holillisena ja holittomana. Kaikkiin juomapaketteihin sisältyy myös suodatettu vesi, hiilihapotettu vesi, Toivolan house blend -kahvi ja Teeleidin haudutettu tee.

Yllätysmenun hinta on asiakkaan valinnoista riippuen 57,02-70,18 €/hlö (alv 0%) | 65-80 €/hlö (sis. alv.)

Juomapakettien hinnat ovat
* holillisena 23,39-38,31 €/hlö (alv 0%) | 29-47,50 €/hlö (sis. alv.)
* holittomana 17,54-24,56 €/hlö (alv 0%) | 20-28 €/hlö (sis. alv.)

Mukavasta yhteisestä hetkestä saa halutessaan konkreettisen muiston kotiin vietäväksi, kun täydennätte Jouluillallisen Toivolan Joulupiha -lahjakorteilla.

Jouluillallisten sekä lahjakorttien varaukset ja tiedustelut onnistuvat kätevästi tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Tällä lomakkeella voit tiedustella palveluistamme tai tehdä sitovan varauksen / tilauksen. Huomioithan kuitenkin, että varaus / tilaus on voimassa vasta erillisen vahvistussähköpostin saatuasi. Vahvistamamme ja sen jälkeen mahdollisesti peruuttamatta ja käyttämättä jätetyt varaukset / tilaukset laskutetaan täysimääräisenä. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Toivolan vanhan pihan myynnille, joka välittää näitä tietoja pihan muille toimijoille ainoastaan niiltä osin kuin tiedusteluun vastaamiseksi ja/tai varausten ja tilausten käsittelemiseksi on välttämätöntä.