Toivolan Puoti & Taiga Kahvipaahtimo

Laadukkaat herkut Toivolan Puodista ja Taiga Kahvipaahtimosta

Toivolan Puoti ja Taiga Kahvipaahtimo toimivat vuonna 1890 valmistuneessa Toivolan talossa. Vielä tuolloin vuokralaisena tontilla olleen Seppä Herman Toivolan suunnittelema asuinrakennus on palvellut Toivolan vanhan pihan erilaisia tarpeita koko sen historian ajan.

Taiga – kaikkea kahviin liittyvää suurella sydämellä

Taiga Kahvipaahtimon valikoimista löytyy oman paahtimon kahvipapuja ja -jauheita sekä erilaisia kahvivälineitä ja -laitteita. Näiden lisäksi valikoimiin kuuluu Tonfisk Designin astioita.

Taiga Kahvipaahtimon taustalla häärii iloinen ja sympaattinen Brandon Trujillo tiimeineen. Taiga ammentaa voimansa suomalaisesta luonnosta. Taiga edustaa jotain puhdasta, arvokkaan vanhaa, luonnollista, inspiroivaa ja maagista. Taiga haluaa olla puhtaan suomalaisen luonnon tavoin parantava ja merkityksellinen. Taiga toteuttaa intohimoisen unelman siitä, että voimme tarjota hyvää, suurella sydämellä tehtyä kahvia, jolla on kokoaan suurempi vaikutus niin kahvista nauttivalle, meille itsellemme kuin kahvin tuotantoketjussa työskenteleville. Tutustu Taigan tarinaan tarkemmin.

Paahtimon tunnelma ja ystävällinen palvelu on kokemus, jonka haluat kokea aina uudelleen. Tervetuloa maistelemaan ja löytämään oma kahvinautintosi!

Puodista lähituottajien herkkuja monipuolisesti

Toivolan Puodin valikoimat koostuvat lähituottajien laadukkaista herkuista. Puodin juuret juontavat Toivolan Joulupihan yhteydessä toimivaan herkkupuotiin. Toivolan vieraat ovat vuosittain harmitelleet puodin sulkeutumista jouluna ja toivoneet, että lähituottajien tuotteita olisi saatavilla myös muina aikoina. Toivolan Puoti vastaa tähän toiveeseen.

Tervetuloa tekemään herkullisia löytöjä!

Toivolan Puoti & Taiga Kahvipaahtimo

Aukioloajat

Ke - La 12 - 17
Su - Ti Suljettu

Osoite:
Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä

Katso osoite kartalta

Yhteystiedot:
+358 29 123 0185
info@toivolanpiha.fi