Taiga Kahvipaahtimo El Salvador kahvi 250 g

10,50 

Luoteisessa El Salvadorissa, Metapán alueella kasvanut kahvi on pesty Pacamara-lajike. Kahvin kasvattanut Alejandro Valiente on neljännen sukupolven kahvinviljelijä ja visionääri, joka on jakanut omaa osaamistaan vuosien ajan sekä paikallisesti että erilaisissa projekteissa Guatemalassa ja Nicaraguassa. Tässä kahvissa voit maistaa mm. appelsiinin, ruskean sokerin ja hasselpähkinän.

Valitse alta millaisen jauhatuksen haluat kahville, jos haluat ilman jauhatusta niin valitse ”pavut”.

Lisätiedot

  • Nimi: El Salvador 250 g
  • Paahtoaste: Keski-Tumma Paahto 4/5
  • Maa: El Salvador
  • Lajike: Pacamara
  • Pakkauskoko: 250 g
  • Paahtimo: Taiga-Paahtimo

Taiga Kahvipaahtimon valikoimista löytyy oman paahtimon kahvipapuja, jauhettua kahvia sekä erilaisia kahvivälineitä ja -laitteita kuten espressokoneita ja kahvimyllyjä lisätarvikkeineen.

Taiga Kahvipaahtimon taustalla häärii iloinen ja sympaattinen Brandon Trujillo tiimeineen. Taiga ammentaa voimansa suomalaisesta luonnosta. Taiga edustaa jotain puhdasta, arvokkaan vanhaa, luonnollista, inspiroivaa ja maagista. Taiga haluaa olla puhtaan suomalaisen luonnon tavoin parantava ja merkityksellinen. Taiga toteuttaa intohimoisen unelman siitä, että voimme tarjota hyvää, suurella sydämellä tehtyä kahvia, jolla on kokoaan suurempi vaikutus niin kahvista nauttivalle, meille itsellemme kuin kahvin tuotantoketjussa työskenteleville. Tutustu Taigan tarinaan tarkemmin.

Paahtimon tunnelma ja ystävällinen palvelu on kokemus, jonka haluat kokea aina uudelleen. Tervetuloa maistelemaan ja löytämään oma kahvinautintosi!