Taiga Kahvipaahtimo Etiopia Limu kahvi 250 g

12,00 

Tämä pientilan huippukahvi on saanut Cupping pisteet 87.25. Se on kasvanut 1910 metrin korkeudessa rikkaassa maaperässä ja on kahviharrastajien klassikko, jonka satoa odotetaan joka vuosi malttamattomana. Tässä kahvissa voit maistaa mm. tangeriinin, karamellin ja tumman suklaan. Biftu Gudina Lot#7.

Valitse alta millaisen jauhatuksen haluat kahville, jos haluat ilman jauhatusta niin valitse ”pavut”.

Lisätiedot

  • Nimi: Etiopia Limu 250 g
  • Paahtoaste: Vaalea paahto 2/5
  • Lajike: Luonnonmukainen Perinnelajike
  • Maa: Etiopia
  • Tilan korkeus: n. 1910 m
  • Pakkauskoko: 250 g

Taiga Kahvipaahtimon valikoimista löytyy oman paahtimon kahvipapuja, jauhettua kahvia sekä erilaisia kahvivälineitä ja -laitteita kuten espressokoneita ja kahvimyllyjä lisätarvikkeineen.

Taiga Kahvipaahtimon taustalla häärii iloinen ja sympaattinen Brandon Trujillo tiimeineen. Taiga ammentaa voimansa suomalaisesta luonnosta. Taiga edustaa jotain puhdasta, arvokkaan vanhaa, luonnollista, inspiroivaa ja maagista. Taiga haluaa olla puhtaan suomalaisen luonnon tavoin parantava ja merkityksellinen. Taiga toteuttaa intohimoisen unelman siitä, että voimme tarjota hyvää, suurella sydämellä tehtyä kahvia, jolla on kokoaan suurempi vaikutus niin kahvista nauttivalle, meille itsellemme kuin kahvin tuotantoketjussa työskenteleville. Tutustu Taigan tarinaan tarkemmin.

Paahtimon tunnelma ja ystävällinen palvelu on kokemus, jonka haluat kokea aina uudelleen. Tervetuloa maistelemaan ja löytämään oma kahvinautintosi!