Taiga Kahvipaahtimo Peru Luonnonmukainen kahvi 250 g

9,00 

JUMARP on vuonna 2003 perustettu, Pohjois-Perun Amazonien Andeilla toimiva kahviosuuskunta, joka on kasvanut nopeasti 35 farmista jo yli 300 yhteistyökumppaniin. Osuuskunnan tehtävänä on kestävä, sosiaalisesti vastuullinen ja ympäristöystävällinen kahvintuotanto ja se perustettiinkin alunperin tukemaan metsien uudelleen kasvatusta ja maaperän hoitoa. Kahvilla saadut tuotot käytetään viljelijöiden ja heidän yhteisöjensä elinolojen parantamiseen. Tässä kahvissa voit maistaa mm. suklaan, trooppiset hedelmät ja pähkinät.

Valitse alta millaisen jauhatuksen haluat kahville, jos haluat ilman jauhatusta niin valitse ”pavut”.

Lisätiedot

  • Nimi: Peru Luonnonmukainen 250 g
  • Maa: Peru
  • Paahtoaste: Keski-Tumma Paahto 4/5
  • Pakkauskoko: 250 g
  • Paahtimo: Taiga Paahtimo

Taiga Kahvipaahtimon valikoimista löytyy oman paahtimon kahvipapuja, jauhettua kahvia sekä erilaisia kahvivälineitä ja -laitteita kuten espressokoneita ja kahvimyllyjä lisätarvikkeineen.

Taiga Kahvipaahtimon taustalla häärii iloinen ja sympaattinen Brandon Trujillo tiimeineen. Taiga ammentaa voimansa suomalaisesta luonnosta. Taiga edustaa jotain puhdasta, arvokkaan vanhaa, luonnollista, inspiroivaa ja maagista. Taiga haluaa olla puhtaan suomalaisen luonnon tavoin parantava ja merkityksellinen. Taiga toteuttaa intohimoisen unelman siitä, että voimme tarjota hyvää, suurella sydämellä tehtyä kahvia, jolla on kokoaan suurempi vaikutus niin kahvista nauttivalle, meille itsellemme kuin kahvin tuotantoketjussa työskenteleville. Tutustu Taigan tarinaan tarkemmin.

Paahtimon tunnelma ja ystävällinen palvelu on kokemus, jonka haluat kokea aina uudelleen. Tervetuloa maistelemaan ja löytämään oma kahvinautintosi!