Tonfisk Design WARM Lattemuki 40 cl, 1 kpl

34,00 

Tonfisk Design WARM -lattemuki on ISO muki, joka yhdistää keraamiset kupit taivutettuun vaneriin. Tiukasti kupin ympärille taivutettu puu toimii kädensijana ja eristää kuumuuden. Mukin ison koon ansiosta sinun ei tarvitse jatkuvasti täyttää sitä ja se on sopiva lämmittämään  käsiäsi kylminä suomalaisina talviaamuina.

Lattemuki puhdistetaan poistamalla puinen kädensija. Keraamisen osan voi pestä astianpesukoneessa. Puuosa puhdistetaan kostealla liinalla. Puuosa on erittäin kestävä, ajan kuluessa pintaa voi käsitellä öljyllä.

Mikäli tarvitset tuotteelle toimituksen, niin tiedustelethan sitä tilauksen lisätieto -kohdassa. Otamme mahdollisimman pikaisesti yhteyttä toimituksen järjestämiseksi.

Mukin halkaisija 10.2 cm, korkeus 10 cm
Materiaali: Posliini, pähkinäpuu (tumma puu) tai tammi (vaalea puu)vaneri

Suunnittelija: Brian Keaney, Helsinki, Suomi, 1998

Tonfisk Design WARM -sarja

Tonfisk Design WARM on tee- ja kahviastioiden sarja, joka yhdistää keraamiset teekupit ja teekannut taivutettuun vaneriin. Tiukasti kupin ympärille taivutettu puu toimii kädensijana ja eristää kuumuuden. Warm-sarja esiteltiin markkinoille vuonna 1998, ja siitä on muodostunut pieni klassikko suomalaisessa ja skandinaavinen muotoilussa.

Tonfisk Designin posliini tehdään käsityönä omalla tehtaalla Turussa.