Murhamysteeri-illalliset: Murha Pappilan puutarhassa

Pappilan murhamysteeri-illallisella teidän tehtävänne on selvittää kuka murhasi kauppias Eemeli Huttusen ja nauttia samalla kolmen ruokalajin illallinen.

pe 6.9.24 | to 24.10.24 | to 14.11.24 | la 25.1.25

Murhamysteeri-illalliset: Murha Pappilan puutarhassa

74 € / hlö

Murhamysteeri-illalliset: Murha Pappilan puutarhassa

Ilo on ylimmillään Pappilan kesäjuhlissa elokuun lopulla vuonna 1936. Vieraat nauttivat hyvästä ruoasta, juomista sekä musiikista loppukesän auringonpaisteessa. Palvelusväen siivotessa pihaa juhlien jälkeen, Pappilan idyllinen ja iloinen tunnelma muuttuu hetkessä synkäksi. Kauppias Eemeli Huttunen makaa verannan oikealla puolella olevassa puistikossa verisenä maassa, murhattuna. Kuka on murhaaja? Miksi Huttunen murhattiin ja miksi juuri Pappilan puutarhassa?

Pappilan murhamysteeri-illallisella teidän tehtävänne on selvittää kuka murhasi kauppias Eemeli Huttusen ja miksi. Noin kolme tuntia kestävän illallisen aikana saatte eri tavoin vihjeitä siihen, mitä tapahtui ja keillä kaikilla saattoi olla motiivi surmatekoon. Kukin pöytäseurue muodostaa oman tutkijaryhmän, eikä illallisen osallistujien tarvitse itse osallistua muuhun kuin kiperän murhamysteerin ratkaisemiseen omassa pöytäseurueessaan. Lopusta vastaavat mysteerin tekijät eli Historialliset mysteeripelit, joka on erikoistunut tuottamaan murhamysteeri-illallisia erilaisiin historiallisiin aikakausiin ja paikkoihin niin, että paikan omaleimainen historia tulee mukaan myös itse mysteeriin.

Illan aikana nautitaan luonnollisesti myös kolmen ruokalajin illallinen, joka on valmistettu Vanhan Pappilan keittiössä kauden parhaista raaka-aineista.

Murhamysteeri-illalliset
pe 6.9.2024 klo 18.00-21.00
to 24.10.2024 klo 18.00-21.00
to 14.11.2024 klo 18.00-21.00
la 25.1.2025 klo 18.00-21.00

Hinta: 74,00 €/hlö (ei sisällä juomia)

Varaa paikkasi mystiselle illalliselle, paikkoja on rajoitettu määrä.

Murhamysteeri-illalliset: Murha Pappilan puutarhassa, 3 ruokalajin menu Vanhassa Pappilassa

Tällä lomakkeella voit tehdä sitovan varauksen. Huomioithan kuitenkin, että varaus on voimassa vasta erillisen vahvistussähköpostin saatuasi. Vahvistamamme ja sen jälkeen mahdollisesti peruuttamatta ja käyttämättä jätetyt varaukset laskutetaan täysimääräisenä. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Vanhaan Pappilaan, joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.