Kahvila Valkoinen Puu

Helli arkeasi herkutellen

Valkoinen Puu on pieni suuri kahvilaketju, joka tunnetaan ennen kaikkea amerikkalaistyylisistä, käsin leivotuista kakuista. Kakkujen suosion salaisuus ovat sukureseptit, aidot raaka-aineet sekä rakkaus leipomiseen. Kaikki nämä asiat yhdessä takaavat kakkujen vertaansa vailla olevan maun.

Kahvilassa tarjoillaan myös erikoiskahveja, suolaisia piirakoita, panineja, runsaita salaatteja sekä artesaanipizzaa.

Makuja Suomesta ja maailmalta yhdistelevä lounas on tarjolla arkisin. Esimerkiksi listalla oleva pestolasagne nauttii asiakkaidemme keskuudessa jo kulttimainetta. Sen koukuttava maku syntyy itse tuoreesta basilikasta valmistamastamme pestosta.

Tervetuloa löytämään omat herkulliset suosikkimaut!

Kahvila, joka sai alkunsa salamarakastumisesta

Valkoisen Puun kahviloiden tarina sai alkunsa kun suomalainen Kirsi kohtasi amerikkalaisen Markin kansainvälisellä nettideittipalstalla ja rakastui. Toisistaan sielunkumppanit löytänyt pari meni naimisiin jo kolmansilla treffeillä, jolloin molempien ystävät ajattelivat heidän olevan kyllä ihan hulluja.

Lähes parikymmentä vuotta myöhemmin pari on yhä onnellinen. Nykyisin he elävät maanläheistä elämää eteläpohjalaisella maaseudulla neljän lapsensa kanssa. He viljelevät Kirsin sukutilaa ja pyörittävät Valkoisen Puun yritystä.

Suomalais-amerikkalaista kahvilakulttuuria

Kirsin ja Markin kotimaat näkyvät tuotetarjonnassa.  Amerikkalaistyyppiset, runsaat ja rouheat kakut ovat saaneet parikseen suomalaiset lähi- ja luomuraaka-aineet. Osa resepteistä on suoraan Markin isoisän dinerista 50-luvun Amerikasta.

Puhtaat suomalaiset luomuspelttijauhot, marjat ja vapaiden kanojen munat tulevat suoraan lähituottajilta Valkoisen Puun omaan leipomoon.

Kirsillä ja Markilla on molemmilla taustaa luovilta aloilta. Kirsillä verhoilun ja sisustuksen parista, Markilla tapahtumajärjestelyistä ja keramiikasta. Se näkyy kahviloiden kauniissa, rennossa sisustuksessa sekä levollisessa ilmapiirissä.

Heidän yhteinen unelmansa oli luoda kansainvälisyyttä henkiviä, uniikkeja kahviloita, jotka olisivat asiakkaille kuin toinen olohuone. Heidän ajatuksensa kahvilakokemuksesta kiteytyy sanoihin “Helli arkeasi”.

Gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja

Herkuttelu kuuluu kaikille! Kahvilassa on aina tarjolla gluteenittomia ja vegaanisia makeita ja suolaisia herkkuja. Muutkin erityisruokavaliot on huomioitu ja niistä voi tiedustella kahvilan henkilökunnalta paikan päällä tai etukäteen yhteyttä ottaen.

Kahvila Valkoinen Puu

Aukioloajat

Ma - Pe 11 - 20
La 11 - 18
Su 12 - 17

Herkulliset lounaat ja artesaanipizzat

Lounas tarjolla arkisin klo 11–14

Tutustu lounaslistaan Valkoisen Puun kotisivuilla täällä! Eläkeläiset ja opiskelijat -10%, lapset 0-3v ilmaiseksi, 4-12v -50%.

Lounaan maksutapoina käyvät myös Smartum Lounassaldo ja Lounassetelit (ei muut Smartum-tuotteet), ePassi Lounas ja Eazybreak lounasetu.

Lounaan voi ostaa kätevästi myös mukaan toimistolle tai perheelle kotiin. Valkoinen Puu on mukana ruokahävikin vastaisessa taistelussa ResQ Clubin kautta. Lataa sovellus ja tilaa ruokaa edullisesti.

Pizza-menu tarjolla päivittäin

Herkulliset artesaanipizzamme ovat saatavilla päivittäin. Pizza-menun löydät Valkoisen Puun kotisivuilta täältä.

Tilauskakut elämäsi tärkeisiin hetkiin

Valkoisen Puun verkkokaupasta voi tilata herkullisia kakkuja, lasagneja, deli-tuotteita, kauniita keramiikkatuotteita sekä Valkoisen Puun lahjakortteja. Tilausten toimitukset tapahtuvat viikonloppupainotteisesti ja niiden jakelu tapahtuu Valkoisen Puun kahviloista Jyväskylässä, Tampereella, Kauhajoella ja Seinäjoella.

Kahvilapalveluita joustavasti isommillekin ryhmille

Valkoinen Puu palvelee joustavasti ja sujuvasti Toivolan vanhalla pihalla vierailevat isommatkin ryhmät. Kahvilan lisäksi Valkoisen Puun palvelut ovat saatavilla Toivolan muihinkin tiloihin. Halutessasi voit laittaa omaa ryhmääsi koskevan ennakkovarauksen tai tarjouspyynnön sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Ota yhteyttä Kahvila Valkoiseen Puuhun

Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Valkoiselle Puulle, joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.

Kahvila Valkoinen puu - Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.