Kokous Vanhassa Pappilassa

Vanhan pappilan viihtyisät ja rauhalliset tilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää joustavasti erilaisia kokouksia. Pappilan kokouspaketit on suunniteltu tukemaan sujuvaa kokoustamista.

KOKOUSPAKETTI

Pappilan kaikki kokouspaketit sisältävät tilan käytön ja kokousta tukevat välineet kuten, langaton internetyhteys, TV-näyttö tai videotykki ja valkokangas. Paketteihin kuuluu maukkaat tarjoilut, joita voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti ja huomioida mahdolliset erityisruokavaliot. Pakettien sisältämien tarjoilujen lisäksi, on Pappilassa mahdollista jatkaa päivää tilauksesta herkullisen päivällisen tai illallisen merkeissä.

Vanhan Pappilan kokouspaketilla mahdollistat mutkattoman ja onnistuneen kokouspäivän. Katso alta tarkemmat Pappilan kokouspakettien hinnat ja sisällöt.

SIJAINTI

Vapaudenkatu 26, 40400 Jyväskylä

Vanha pappila sijaitsee Jyväskylän sydämessä, kävelymatkan etäisyydellä monipuolisista majoituspalveluista, lähiliikenteen pysäkeistä ja Jyväskylän matkakeskuksesta (Linja-autot ja junat). Sijainti mahdollistaa helpon saapumisen kokoukseen myös Jyväskylän ulkopuolelta.  Oman auton parkkeeraus pappilan ympäristössä onnistuu lähellä sijaitsevissa parkkitaloissa ja parkkialueilla, sekä maksullisena tienvarsipysäköintinä.

Ota yhteyttä alla lomakkeella ja varaa sopiva aika ja paketti kokouksellesi.

Varaus ja tarjouspyyntö / Vanha Pappila

Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Vanhalle Pappilalle, joka käsittelee tietoja tietosuoja käytäntöjen mukaisesti.

Vastaanotetuista tarjouspyynnöistä lähetetään automaattisesti vahvistus sähköpostilla. Käsittelemme tarjouspyynnön mahdollisimman pian ja otamme yhteyttä tarjouspyynnössä ilmoitettuihin yhteystietoihin, sopiaksemme kokouksen tarkemmista yksityiskohdista ja toivotusta ajankohdasta.

Kokouspaketin sisältämistä palveluista ja sovitusta ajankohdasta lähetetään aina erillinen kirjallinen vahvistus.

  • PP slash KK slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.