Vanhan Pappilan kokouspaketit

Meiltä löydät monipuoliset kokouspaketit, jotka on suunniteltu tukemaan niin yritysten kuin muidenkin ryhmien tarpeita.

Kokouspaketit

Tervetuloa Vanhaan Pappilaan – historialliseen paikkaan kokouksillesi! Meiltä löydät monipuoliset kokouspaketit, jotka on suunniteltu tukemaan niin yritysten kuin muidenkin ryhmien tarpeita. Tarjoamme päiväkokouspaketteja sekä puolipäiväpaketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneeseen kokoukseen.

Kokouspaketti tarjous maaliskuun loppuun asti

Maaliskuun loppuun asti tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää lounas ja kokous uudella tavalla! Kun pidät kokouksen ja lounastat meillä, tuemme samalla kulttuuria lahjoittamalla 10% tuotoistamme kulttuuriprojekteihimme*. Uudistetun lounaamme myötä kokouspäivästäsi tulee entistäkin nautittavampi. Tämä on loistava tilaisuus tiivistää työporukan yhteishenkeä ja samalla tukea hyvää asiaa. Yli 5 henkilön kokoukset ilman tilamaksua.

Varaa paikkasi nyt – tämä tarjous on voimassa vain maaliskuun loppuun! Tule, lounasta, pidä kokous ja tee hyvää.

Kokouspakettimme kattavat:

  • Kokoustilan käytön yli 10 osallistujalle, sisältäen modernit kokousvälineet kuten TV-näytön tai videotykin ja valkokankaan sekä langattoman internetyhteyden.
  • Maukkaat tarjoilut, jotka sisältävät lounaan sekä aamun tai iltapäivän kahvituksen.

Vanhan Pappilan kokouspaketeilla varmistat, että kokouspäiväsi sujuu mutkattomasti ja että osallistujat pysyvät tyytyväisinä ja energisinä läpi päivän. Katso alta tarkemmin kokouspakettiemme sisällöt.

Ota yhteyttä ja varaa kokouspakettisi nyt!

Osoite:
Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä

* Toivolan vanhan pihan kulttuuri Ry

Kokouspaketin tarjous- / varauspyyntö / Vanha Pappila

Olemme lomakkeen lähetettyäsi tuota pikaa yhteydessä ja käymme asian tarkemmin kanssasi läpi.

Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Vanhalle Pappilalle, joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti.

  • PP slash KK slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.