Lankakauppa Titityy

Kansainvälisesti tunnettu neulojan paratiisi

Toivolan vanhan pihan päärakennuksen päädyssä on ovi, jonka takaa paljastuu varsinainen neulojan paratiisi. Titityyssä innostutaan ja saadaan inspiraatiota yhdessä asiakkaiden kanssa tekemisestä, uusista huippulangoista ja kaikesta ympäröivästä ihanasta, mikä tuo neulojan arkeen luksusta. Titityyssä ollaan koko ajan maailman neulerintaman pulssilla ja tehdään yhteistyötä maailman huippusuunnittelijoiden kanssa. Kaikkea Lankakauppa Titityyn tekemistä leimaa asiantuntemus, intohimo neulomiseen sekä rakkaus omaan työhön ja asiakaskohtaamisiin. Näiden lisäksi Titityyssä luotetaan laatuun, luonnonmateriaaleihin ja kotimaiseen villaan.

Enemmän kuin ihastuttava lankakauppa

Titityy palvelee neulojia intohimolla ja laajemmin kuin ”pelkkänä” lankakauppana. Titityystä saat asiantuntevaa palvelua langan valinnassa ja muissa neulontaan liittyvissä asioissa, olitpa sitten vasta-alkaja tai neulekonkari. Tavoitteena on, että saat langoista saman säväyksen ja mielihyvän tunteen, josta Titityyn oma väki inspiroituu päivittäin. Lankojen lisäksi myynnissä on neuletarvikkeita, virkkauslankoja ja neuleohjeita. Titityyn ja koko Toivolan vanhan pihan tilat mahdollistavat myös monenlaiset ja erikokoiset tapahtumat neulojille. Käsitteeksi ovat muodostuneet esimerkiksi säännölliset neuleillat, joihin väki läheltä ja kauempaakin kokoontuu neulomaan ja viettämään iltaa puotiin. Oman mainintansa ansaitsevat myös vuodesta 2016 alkaen järjestetyt Jyväskylän Kesän Neulefestarit.

Titityylle kotimainen villa on sydämen asia

Titityylle kotimainen villa on sydämen asia ja sen oma brändi Tukuwool on yrityksen tarkoin vaalittu aarre. Tällä hetkellä TukuLove on levinnyt ympäri maailmaa ja lankaa on saatavana melkein 100 jälleenmyyjän kautta niin Euroopasta kuin Amerikan mantereelta. Kaikki Titityyn myymät tuotemerkit on valittu tarkoin ja huolella. Valikoimassa on pääosin luonnonkuitulankoja vahvoilta brändeiltä, jotka arvostavat ekologisuutta, eettisyyttä ja laatua. Valikoiman taustalla on halu tarjota niin trendituotteita kuin pitkäaikaisia klassikkolankoja laajalla värikartalla.

Lankapalvelua myös verkossa

Titityyn verkkokauppa titityy.fi palvelee 24/7. Tuotteet voi tilata vaivattomasti netistä kotiin, noudettavaksi haluamastasi noutopisteestä tai suoraan myymälästä.  Titityyn verkkokauppaa ohjaa sama intohimo kuin kivijalkamyymälän toimintaa. Tämän lisäksi Titityyn verkkokaupan vahvuuksia ovat valtava valikoima huippulankoja, kattava tuotetieto sekä nopeat toimitukset.

Lankakauppa Titityy

Aukioloajat

Ma - Pe 10 - 18
La 10 - 16
Su kiinni

Osoite:
Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä

Katso osoite kartalta

Yhteystiedot:
040 487 4779
info@titityy.fi