Kahvila ja teehuone

Jyväskylän sydämessä palvelee tunnelmallinen Kahvila ja Teehuone, jossa voi nauttia teestä, kahvista, virvokkeista ja oman keittiön suolaisista ja makeista herkuista.

Tervetuloa Jyväskylän Vanhaan Pappilaan

Vietä kiireetön hetki nauttien teestä, kahvista ja virvokkeista sekä makeista tai suolaisista herkuista. Pappilassa tarjottavat herkut suunnitellaan, leivotaan ja valmistetaan rakkaudella omassa keittiössä.

Pappilassa on myös kauppa, josta löytyy mm. teetä ja teetarvikkeita, pappilan omia maistuvia tuotteita sekä pientuottajien herkkuja lahjaksi tai kotiin vietäväksi.

PAPPILA PALVELEE

Kahvila ja Teehuone, sekä kauppa ovat avoinna Pappilan aukioloaikoina.

TI – PE      11 – 19
LA              11 – 16
SU – MA    SULJETTU

Pappila on avoinna ympäri vuoden. Poikkeavia aukioloaikoja tapahtumien yhteydessä ja kausiluonteisesti.

Lounas

Pappilan lounas on tarjolla kesäkuun alkuun, tiistaista perjantaihin klo 11 – 14, jonka jälkeen siirrytään kesäaikaan. Viikon lounaslistat julkaistaan pappilan sivuilla ja samalla sivulla on myös lomake, jolla voi tehdä pöytävarauksen. Lounasta tarjoillaan jälleen elokuussa, kun lomalaiset palaavat töihin ja opiskelujen pariin.

Pappilan kesä

Kesä- ja heinäkuun aikana nautitaan Kahvilan ja Teehuoneen herkullisten leivonnaisten lisäksi maistuvia suolaisia ja makeita annoksia Pappilan kesälistalta.

Kesällä on hyviä hetkiä nauttia Pappilan Iltapäiväteestä lomailun, arjen tai juhlan merkeissä. Maistuvat herkut tarjoillaan kerrosvadilla nautittavaksi teen tai kahvin kera. Iltapäiväteetä tarjoillaan ympäri vuoden huomioiden sesongin raaka-aineet ja maut. Pöytävarauksen voi tehdä ennakkoon ja ilmoittaa samalla mahdolliset erityisruokavaliot. Iltapäivätee tarjoillaan myös myös ilman pöytävarausta.

Kesällä Pappilan etupihalla palvelee Kesäkioski, josta voi ostaa mm. aidoista makuaineista paikallisesti valmistettua Art Gelaton artesaanijäätelöitä ja -sorbetteja sekä, Pappilan omaa raikasta jääteetä ja – kahvia.

TAPAHTUMAT JA TILAISUUDET

Jyväskylän Vanha Pappila ja Toivolan Vanha Piha muodostavat tunnelmallisen kokonaisuuden, jossa järjestetään ja on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia, juhlia, kokouksia ja pienimuotoisia konsertteja ympäri vuoden. Lisätietoa tapahtumista löytyy vierailemalla Pappilassa, Toivolan Vanhalla Pihalla tai tapahtumat sivulla.