Toivolan Pihakioski

Pihakioskista löydät kunkin kauden ja tapahtuman osuvimmat herkut

Toivolan kaunista pihaa ympäröivät hurmaavat ja erisävyiset puutalot, jotka ovat harvinainen pala Jyväskylän vanhaa puutalokaupunkia. Ne kätkevät sisälleen kumpuilevan pihamaan, jonka yläosasta löytyvät kioskimme.

Pihakioskissa näkyvät tapahtumat, kaudet ja vuodenajat

Toivolan Pihakioski on varsinainen kameleontti, sillä se mukautuu aina kunkin vuodenajan, kauden ja tapahtuman tarpeisiin. Kaudesta toiseen säilyy valoisa ja ystävällinen palvelu. Talvikaudella Pihakioski on avoinna tilauksesta.

Pihakioskin kesäkausi alkaa 28.5.

Pihakioskin varsinainen kesäkausi alkaa Toivolan Kesänavauksesta lauantaina 28.5. Pihakioskin valikoimista löydät esimerkiksi kesäisen juomavalikoiman sekä kesän suolaiset Toivola Toast Skagenit. Pihakioskin juomavalikoima tukee erinomaisesti Pajan kesälistaa, mutta sen lisäksi Pihakioski tarjoaa monipuolisen valikoiman muitakin juomia, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Myös alkoholittomien juomien tarjontamme on uudistunut tälle kesälle. Suosittelemme testaamaan vaikkapa Toivolan Maljan, Toivola House Blend -jääkahvin sekä jääteen Teeleidin teestä.

Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan Toivolan tunnelmasta!

Toivolan Pihakioski

Aukioloajat

Ti 21.6. - To 23.6. 14 - 20.30
Pe 24.6. - Ma 27.6. Suljettu
28.6. - 7.8.
Ma - To 12 - 21
Pe - La 12 - 22
Su 12 - 16

Osoite:
Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä

Yhteystiedot:
+358 44 491 0060
toivolanpaja@artcatering.fi