Toivolan vanha piha järjestä oma tapahtuma tai juhlat

Järjestä juhlat tai tapahtuma

Tunnelmalliset juhlat, pienet tai suuremmat tilaisuudet ja onnistuneet tapahtumat idyllisessä pihapiirissä ja historiaa huokuvissa rakennuksissa Jyväskylän keskustassa.

TOIVOLAN VANHA PIHA JA JYVÄSKYLÄN VANHA PAPPILA

Toivolan vanha pihapiiri ja sitä ympäröivät kauniisti kunnostetut historialliset rakennukset sekä Jyväskylän vanha pappila tarjoavat kauniin ja tunnelmallisen ympäristön Jyväskylän sydämessä järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia ympärivuoden.

Toivolan ja pappilan yrittäjät, toimijat ja yhteistyökumppanit (linkki toimijoihin) järjestävät erilaisia tilaisuuksia, tapahtumia ja konsertteja, sekä ovat osana suunnittelemassa ja mahdollistamassa ikimuistoisten asiakastilaisuuksien järjestämistä.

Toivolan ja pappilan ihastuttavat miljööt tarjoavat erinomaiset puitteet intiimeistä juhlista 600 hengen tapahtumiin.  Suuret juhlat pihamaalla valoketjujen alla puutalojen ympäröimänä tai tunnelmallisia juhlia, kokouksia ja kohtaamisia vanhojen rakennusten kauniisti kunnostetuissa ja idyllisissä tiloissa. Toivolan vanha piha ja Vanha pappila mahdollistavat ympäristön ja tarjoavat palvelut onnistuneen tilausuuden järjestämiselle. Halutessasi saat kauttamme myös ohjelmaa ja majoituksen.

Ota yhteyttä ja kerro ajatukset sekä toiveet suunnitteilla olevaan tapahtumaan, tilaisuuteen tai juhlaan liittyen sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tervetuloa nauttimaan kiireettömistä hetkistä ja kohtaamisista Toivolan vanhalle pihalle ja Jyväskylän vanhaa pappilaan. Olemme auki ympäri vuoden. (linkki aukioloaikoihin)

Järjestä juhlat tai tapahtuma

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • PP dot KK dot VVVV