Perhelounas ja jäätelöbuffa Vanhassa Pappilassa 20.2.–2.3.2024

Kolmen ruokalajin lounas ja lapsille lounasannos, sekä jäätelöbuffa

20.2.–2.3.

Perhelounas ja jäätelöbuffa Vanhassa Pappilassa

Katso hinnat alempaa

Perhelounas ja jäätelöbuffa Vanhassa Pappilassa 20.2.–2.3.

Tervetuloa nauttimaan lämminhenkisestä perhelounaasta historiallisen Vanhan Pappilan idyllisissä tiloissa. Järjestämme viikon 8 ja 9 aikana (vko 8, 20.-24.2. ja vko 9, 27.2.–2.3), tiistaista lauantaihin klo 11–14, ainutlaatuisen lounaskokemuksen, joka sopii koko perheelle. Jäätelöbuffa tarjolla koko päivän, arkisin klo 11-19 ja lauantaina klo 11-16.

Tarjoamme kolmen ruokalajin lounaan tai lounasannoksen, jossa on huomioitu niin isot kuin pienetkin ruokailijat. Lounaamme sisältää alkuruoan, kaksi pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoan, jotka kaikki on valmistettu Vanhan Pappilan perinteitä kunnioittaen. Lasten iloksi tarjolla on Pasta Bolognese tai lounaan pääruoka sekä heidän suosikkinsa – jäätelöbuffa (Art Gelaton artesaanijäätelöt).

Hinnat:

  • Kolmen ruokalajin lounas 17,50 €, katso päivän lounaslistat täältä
  • Lapsille Pasta Bolognese tai lounaan pääruoka ja jäätelöbuffa: 12,50 €
  • Jäätelöbuffa: 6,50 € (koko päivän, arkisin klo 11-19 ja lauantaina klo 11-16)

Tuo perheesi viettämään laatuaikaa ja nauttimaan herkullisesta ruoasta Vanhan Pappilan ainutlaatuisessa ympäristössä. Meille voit tulla lounaalle ilman varausta tai halutessasi varata pöydän ennakkoon kätevästi lomakkeella. Lounashetki meillä tarjoaa paitsi maistuvia hetkiä myös muistoja, jotka lämmittävät mieltä pitkään.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään kanssamme!

Vanha Pappila
Vapaudenkatu 26,
40100 Jyväskylä

Perhelounas ja jäätelobuffa

Tällä lomakkeella voi tehdä varauksen perhelounaalle ja jäätelöbuffaan. Varaus on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostilla. Ilmoitamme myös mikäli varaus ei onnistu toivottuna ajankohtana. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan Vanhaan pappilaan. Annettuja tietoja käsitellään tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhan pihan muille toimijoille.

  • PP slash KK slash VVVV
    (7.5.-8.6.2024)
  • Lounas klo 11–14 (ti-pe), Jäätelöbuffa klo 11-19
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.