Toivolan Joulupiha

Perinteinen Toivolan Joulupiha on monipuolinen yhdistelmä hyväntuulista yhdessäoloa, ohjelmaa, herkkuja, oivalluksia pukinkonttiin ja ennen kaikkea iloista joulumieltä.  Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta Jyväskylän keskustan kauneimpaan pihapiiriin! Joulupiha on avoinna marraskuusta joulun aatonaattoon.

Toivolan Joulupiha

Vapaa pääsy

TOIVOLAN JOULUPIHALTA LÖYDÄT AIDON JA LÄMPIMÄN JOULUTUNNELMAN

Perinteinen Toivolan Joulupiha on monipuolinen yhdistelmä hyväntuulista yhdessäoloa, ohjelmaa, herkkuja, oivalluksia pukinkonttiin ja ennen kaikkea iloista joulumieltä.  Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta Jyväskylän keskustan kauneimpaan pihapiiriin!

Pihapiiri ja sen palvelut tarjoavat jouluisen tunnelman ja kauniin miljöön lisäksi esimerkiksi jouluisia ruoka- ja juomaherkkuja, designia, tunnelmallisia esityksiä, joulupukin vierailuja, löytöjä pukinkonttiin, taidetta ja historiaa. Ennen kaikkea Toivola tarjoaa rennon ja hyväntuulisen kohtaamispaikan, jossa kukin voi virittäytyä joulutunnelmaan itselleen parhaiten sopivalla tavalla.

Toivolan Joulupihan avajaisia vietetään marraskuun loppupuolella. Luvassa on jälleen lämminhenkiset, herkulliset ja hyväntuuliset avajaiset – musiikkia sekä joulun ajan tunnelmallista valaistusta ja koristelua unohtamatta.

Toivolan Makasiineissa on tarjolla todellinen herkuttelijan paratiisi, Toivolan Joulupuoti. Makasiinit täyttyvät paikallisista ruoka- ja juomaherkuista. Tarjolla on esimerkiksi  joululaatikoita, hillokkeita, hunajaa, joulukaloja, juustoja, karkkeja, konvehteja, jouluisia oluita, kahvia, teetä sekä muita jouluisia suolaisia ja makeita herkkuja.

Toivolan sivuille julkaistaan myöhemmin tarkemmat tapahtumaosiot Joulupihan avajaisista ja Toivolan Joulupihasta.