Toivolan herkulliset joululahjapaketit

22,50 55,00 

Haluatko tehdä joulusta ikimuistoisen ja tuoda lämpöä läheisillesi tai työntekijöillesi? Tutustu Toivolan joulupaketteihin – ainutlaatuisiin lahjoihin, jotka yhdistävät Toivolan vanhan pihan tuotteita ja pientuottajien herkullisia makuelämyksiä.

Toivolan herkullisissa joululahjapaketeissa voit valita eri vaihtoehtojen joukosta juuri sen, joka sopii parhaiten lahjansaajien makuun ja tyyliin. Vaihtoehtoina on kolme erilaista lahjapakettia. Kaikki lahjapaketit sisältävät mm. Toivolan Glögin ja suklaata. Kaikki tuotteet on huolellisesti pakattu eleganttiin mustaan lahjapakkaukseen, joka tekee tästä setistä täydellisen lahjan niin ystäville, perheenjäsenille kuin liikekumppaneillekin.

1. Taikatalven makuja -paketti (hinta 22,50 €)
Sisältää: Toivolan glögi, Toivolan mantelisuklaalevy, Piparminttu keppi 2 kpl
2. Joulun lumo -paketti (hinta 35 €)
Sisältää: Toivolan glögi, Toivolan sinappi, Toivolan pahishillo, Toivolan omena-timjamihilloke, Piparminttu keppi 1 kpl
3. Pipariukon yllätys -paketti (hinta 55 €)
Sisältää: Toivolan mantelisuklaalevy. Toivolan sinappi, AFH Pahishillo, Toivolan tee, Piparminttu keppi 2 kpl, Kuohuviini-glögi, Toivolan hunaja

Voit toivoa lahjakoreihin tuotteita, tai kysyä lisää lahjakorien sisällöstä sähköpostilla myynti@toivolanpiha.fi

Tee joulusta erityinen Toivolan joululahjapaketeilla. Tilaa omasi ja anna lämpöä, makunautintoja ja kauneutta – kaikki yhdessä paketissa. Toivola tuo joulun lähelle sydäntäsi ja luo unohtumattomia hetkiä yhteisen pöydän äärellä.

HUOM! Vain nouto Toivolan vanhalta pihalta ??.??.?? tai sovi noutoaika.

Vain haku Toivolan vanhalta pihalta