Tervetuloa Toivolan vanhan pihan uusille kotisivuille

Toivolassa on tapahtunut paljon. Samalla kokonaisuus on jäsentynyt ja mahdollistaa sen, mitä haluamme Toivolan tarjoavan ihmisille: yhdistelmän historiaa, nykyaikaa, taidetta, kulttuuria, tapahtumia, käsityöläisyyttä, inhimillisyyttä, tunnetta sekä ruoka- ja juomaelämyksiä. Ennen kaikkea haluamme, että Toivola ilahduttaa ihmisiä, tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja antaa mahdollisuuden myöskin ihan vain olla ja viihtyä rennosti. Myös kotisivujemme täytyy olla toimiva osa tätä kokonaisuutta – siksi uudistimme kotisivumme.

Uudet kotisivumme, joilta parhaillaan luet tätä artikkelia, on siis julkaistu. Pakko myöntää, että olemme itse lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Tai lopputulos on hieman väärä sana, koska nyt kotisivumme mahdollistavat aktiivisen tekemisen ja niiltä osin matka on vasta aluillaan.

Haluamme välittää kotisivuillamme mahdollisimman selkeän ja aidon kuvan itsestämme. Lisäksi haluamme, että löydät sujuvasti kaipaamasi tiedon vaikkapa palveluistamme, tapahtumistamme tai Toivolan historiasta. Onnistumisemme tässä arvioit sinä yhdessä muiden sivustollamme vierailevien ihmisten kanssa. Otamme erittäin mielellämme myös kotisivujamme koskevat kehittämisehdotukset ja muun palautteen vastaan.

Kiitos, että olet kotisivuillamme. Toivottavasti kokemus sivustostamme on mieluisa ja olemme vierailusi arvoisia. Ennen kaikkea odotamme varsinaista vierailuasi pihapiirissämme – ihmiset ja kohtaamiset tekevät Toivolan.

Terveisin Toivolan väki