Tutustu työelämään ja tienaa – etsimme kuutta nuorta palkalliseen kesäharjoitteluun Toivolan vanhalle pihalle

Toivola on mukava ja vastuullinen paikka tutustua työelämään. Meillä pääset toimimaan kesäkioskin ja kesäkukkamyymälän asiakaspalvelutehtävissä sekä Toivolan pihapiirin kahvila- ja ravintolatoimintojen tukitehtävissä. Tämä kaikki tietenkin yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.

Kenelle?

Tutustu työelämään ja tienaa on Palvelualan ammattiliiton ja Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan sopima sekä tukema kesäharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on helpottaa koululaisten mahdollisuuksia päästä tutustumaan yrityksiin ja työelämään, työelämän pelisääntöihin ja työtehtäviin.

Harjoitteluun voivat hakea 14–17-vuotiaat peruskoululaiset, kymppiluokkalaiset, VALMA-ja TELMA-koulutuksiin osallistuvat ja lukiolaiset.

Milloin ja millä ehdoilla?

Kesäharjoittelun kesto on aina kaksi viikkoa eli kymmenen työpäivää. Yhdenjaksoisen kahden viikon työsuhteen pitää sijoittua aikavälille 1.6.-31.8.2021. Voit hakemuksen yhteydessä ehdottaa kahta Sinulle parhaiten sopivaa ajankohtaa, jotka pyrimme huomioimaan mahdollisuuksien mukaan harjoitteluun valittujen osalta.

Päivittäinen työaika on kuusi tuntia ja se sijoittuu klo 8.00–18.00 väliselle ajalle. Työvuorot ovat maanantai – perjantai välillä eli harjoitteluun ei sisälly viikonlopputöitä.

Tutustu työelämään ja tienaa kesäharjoitteluohjelman mukainen kokonaispalkkio harjoittelusta on 375 euroa.

Hakeminen

Hakuaika Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun on 12.-23.5.2021. Hakemus jätetään oheisen lomakkeen kautta. Sinulla on mahdollisuus esittää kahta itsellesi parhaiten sopivaa ajankohtaa harjoittelulle hakemuksesi yhteydessä. Ajankohdan esittäminen ei ole välttämätöntä emmekä voi taata, että pystyisimme varmasti huomioimaan kaikkien hakijoiden toiveita. Vahvistamme hakemuksesi perille saapumisen Sinulle sähköpostilla viimeistään hakemuksesi jättämistä seuraavan arkipäivän kuluessa.

Kutsumme valitsemamme hakijat haastatteluun. Sovimme haastatteluajat 24.5.2021 kuluessa puhelimitse ja järjestämme haastattelut valituille 25.-26.5.2021 Toivolassa. Haastatteluun osallistuminen on välttämätöntä harjoitteluun valituksi tulemiseksi. Mikäli emme tavoita haastatteluun valitsemaamme henkilöä 24.5.2021 kuluessa tai haastatteluun valittu jättää saapumatta sovittuun haastatteluun, menettää hän mahdollisuutensa harjoitteluun ja valitsemme tällaisen henkilön tilalle uuden haastateltavan.

Tieto valinnoista ja työn vastaanottaminen

Ilmoitamme kaikille kuudelle harjoitteluun valituksi tulleelle harjoittelupaikasta viimeistään 27.5.2021 kuluessa. Työ vastaanottaminen pitää vahvistaa ja työsopimus allekirjoittaa viimeistään 28.5.2021 kuluessa. Mikäli joku harjoitteluun valituista ei ole vahvistanut työn vastaanottamista ja allekirjoittanut työsopimusta viimeistään 28.5.2021 kuluessa, menettää hän harjoittelupaikkansa ja valitsemme kyseisen henkilön tilalle toisen harjoittelijan.

Ilmoitamme valintojen lopputuloksista kaikille hakemuksen jättäneille viikon 22 kuluessa. Saat siis joka tapauksessa meiltä tiedon, tulitko tällä kertaa valituksi harjoitteluun.

Työelämää sellaisena kuin sen kuuluukin olla

Meille on tärkeää, että saat kauttamme kokemuksen hyvin ja reilusti sujuneesta työnhausta sekä mielekkäästä työstä. Haluamme perehdyttää sinut huolellisesti työtehtäviisi ja ohjata sinua työtehtävissäsi onnistumiseksi. Meille jokainen työntekijä on tärkeä omana itsenään ja jokainen työntekijämme on työyhteisömme täysivaltainen jäsen. Maksamme harjoittelusta selkeästi sovitun palkan ja saat harjoittelustasi työtodistuksen.

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla taru@artcatering.fi tai soittamalla numeroon 044 491 0060. Vastaamme sähköpostiisi viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Puhelintiedusteluihin vastaamme ainoastaan arkisin klo 11–15.

TERVETULOA ILAHDUTTAMAAN TOIVOLAN VIERAITA KANSSAMME!

Hae Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkaa

Täytä huolellisesti kaikki vaaditut kohdat ja muista painaa lopuksi "Lähetä hakemus" -painiketta.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.