12.6. Peltokurki + Eereka – Kerran kesäyönä -yhteiskonsertti

Ke 12.6. Toivolan vanha piha

Peltokurki + Eereka - Kerran kesäyönä -yhteiskonsertti

Vapaa pääsy

Peltokurki + Eereka - Kerran kesäyönä -yhteiskonsertti

Peltokurjen ja Eerekan Kerran kesäyönä -yhteiskonsertissa yhdistyvät kesä, runolliset sävyt, kolmen laulaja-lauluntekijän heleät yhteisharmoniat ja molempien folkpoppia edustavien yhtyeiden tuotannot erityisillä sovituksilla.

Tekijöiden oman musiikin lisäksi ohjelmistoon on valikoitu yhteisiä covereita, jotka sitovat konsertin kesäteemat
yhteen.

Paikka: Toivolan vanha piha
Aika: Ke 12.6. klo 18.00
Vapaa pääsy

Peltokurki

Ahkerasti keikkaillut duo Peltokurki tarjoaa tunteisiin vetoavaa sielukasta poplaulelmaa pohjoisesta. Symbioottisen tekijäkaksikon, Anna Peltomaan ja Emma Kurkisen, taika perustuu vahvoihin lauluharmonioihin ja kykyyn tarkastella maailmaa herkkyyden kautta. Musiikissa yhdistyvät lyyrisyys ja voima. Peltokurjen esikoisalbumi julkaistiin maaliskuussa 2021 ja parhaillaan duo työstää toista pitkäsoittoaan, joka julkaistaan syksyllä 2024.

www.peltokurki.fi

 

Eereka

Herkkyyttä, läsnäoloa ja lämpöä. Näitä tunnetiloja artisti ja musiikintekijä Eereka haluaa välittää musiikillaan. Eerekan musiikillinen maailma vaeltelee popin, folkin sekä laulaja-lauluntekijäperinteen maisemissa. Keväällä 2023 julkaistu Vuodenaikoja-EP on ihastuttanut kuulijoita radioaalloilla sekä Spotifyn soittolistoilla. Uutta musiikkia kuullaan tänä vuonna. Eerekan livekeikkojen vahvuuksiksi on kuvattu vahvaa lauluääntä, lämmintä läsnäoloa sekä koskettavaa tarinankerrontaa.
Musiikki, kotisivut, some: https://linktr.ee/eereka