25.5. Matti Perälä ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun kesäklubi

Kapun kesäklubi tuo lavalle ainutlaatuisen Matti Perälän säestäjänään taitava pianisti Lasse Hirvi

25.5. klo 17.00-

Matti Perälä ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

Vapaaehtoinen lippu 12 €

Kapun Kesäklubi: Matti Perälä ja Pianisti Lasse Hirvi

Toivolan pihan kesäkauden avajaisissa 25. toukokuuta kello 18, Kapun Lauluklubi tuo lavalle ainutlaatuisen Matti Perälän säestäjänään taitava pianisti Lasse Hirvi.

Matti Perälä, tunnettu omaleimaisesta ja intensiivisestä esiintymistyylistään, tulkitsee Jacques Brelin vahvaa ja tunteikasta ohjelmistoa sekä tarjoaa valikoiman koskettavia kappaleita suomalaisen iskelmän aarteistosta. Matti on tunnustettu kyvystään herättää musiikki eloon syvällisillä ja voimakkailla tulkinnillaan, jotka tempaavat kuulijan mukaansa.

Pianisti Lasse Hirvi, Kapun Lauluklubin luotto-säestäjä, tuo esitykseen mestarillisen kosketuksensa. Lassen säestys ei ainoastaan tue Mattin laulua, vaan nostaa sen uusiin korkeuksiin, tarjoten yleisölle unohtumattomia musiikillisia elämyksiä.

Tämä ilta Toivolan vanhalla pihalla ei ole pelkästään musiikkinäytös, vaan kokonaisvaltainen kulttuurielämys. Tule kokemaan, miten Matti ja Lasse yhdessä luovat musiikillisen illan, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Varmista paikkasi ajoissa, sillä tämä on tapahtuma, jonka energia ja tunteen palo eivät jätä ketään kylmäksi.

Matti Perälä & Lasse Hirvi – Toivolan Pihan Kesäkauden Avajaiset
Päivämäärä: 25.5. klo 18
Paikka: Toivolan vanha piha kesäkauden avajaiset
Liput: Vapaa ehtoinen lippu 12,00€ / Toivolan vanhan pihan kulttuuri Ry