3.7. | Paleface ja Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

Esiintymässä ovat monipuolinen taiteilija Paleface eli Karri Miettinen sekä virtuoosimainen pianisti Lasse Hirvi

ke 3.7. klo 20.00

3.7. | Paleface ja Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

Liput 20,00 € / 15,00 € opiskelijat

Kapun Kesäklubi: Paleface ja Lasse Hirvi – Lauluja ja Tarinoita

Kapun Kesäklubi kutsuu sinut viettämään musiikintäyteistä iltaa Toivolan vanhalla pihalla Jyväskylän kesän avajaispäivänä 3. heinäkuuta klo 20. Esiintymässä ovat monipuolinen taiteilija Paleface eli Karri Miettinen sekä virtuoosimainen pianisti Lasse Hirvi.

Karri Miettinen, joka tunnetaan paremmin nimellä Paleface, on suomalaisen rap-musiikin kantava voima. Karri on laajentanut uraansa näyttävästi myös muihin kulttuurin alueisiin kuten kirjallisuuteen, radiotoimintaan ja ihmisoikeustyöhön. Hän on myös hiljattain kuratoinut Musiikkimuseo Famen näyttelyn, joka käsittelee Suomen rap-musiikin historiaa ja nykypäivää.

Ilta Toivolan vanhalla pihalla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla Karrin vahvoja tulkintoja lauluista ja tarinoista, jotka ylittävät genre- ja kulttuurirajoja. Lasse Hirven taitava pianosäestys tuo lisäulottuvuuden Karrin esityksiin, luoden syvällisen ja monivivahteisen musiikkielämyksen.

Lähde mukaan kokemaan ainutlaatuinen ilta, jossa musiikki ja tarinat yhdistyvät taiteen ja kulttuurin juhlaan. Tämä on tilaisuus, joka puhuttelee ja inspiroi, ja jättää varmasti pysyvän vaikutuksen. Tervetuloa nauttimaan kesäisestä illasta täynnä tarinoita, musiikkia ja elämyksiä Kapun Lauluklubin seurassa!

Paleface & Lasse Hirvi
Päivämäärä: 3.7. klo 20
Paikka: Toivolan vanha piha / Jyväskylän kesän avajaiset

Liput: 20,00 € / 15,00 € opiskelijat

Kuva: Joni Sarkki