6.7. | Milana Misic ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

6.7. klo 16 Toivolan vanha piha

Milana Misic ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

Lippu: Vapaaehtoinen 15,00 €

Kapun Kesäklubi: Milana Misic ja Pianisti Lasse Hirvi

Lämpimästi tervetuloa tunnelmalliseen esitykseen Toivolan vanhalle pihalle 6. heinäkuuta kello 16, kun Kapun Kesäklubilla esiintyy upea Milana Misic, säestäjänä mestaripianisti Lasse Hirvi.

Tämä erityinen esitys kietoo yleisön nostalgian ja tunteiden lämpimään syleilyyn, kun Milana tulkitsee Laila Kinnusen ikimuistoisia lauluja sekä omia teoksiaan, jotka avaavat tarinoita elämästä, rakkaudesta ja musiikin voimasta yhdistää sukupolvia. Milanan ainutlaatuinen kyky välittää tunteita ja tarinoita laulujensa kautta, yhdistettynä Lasse Hirven taidokkaaseen pianonsoittoon, luo illasta unohtumattoman kokemuksen.

Lasse Hirven musiikillinen lahjakkuus ja hänen kykynsä tukea laulajien esityksiä nostavat Milanan laulut uudelle tasolle, tehdessään jokaisesta kappaleesta syvemmin koskettavan ja henkilökohtaisemman.

Ota paikkasi ja koe sydämeen koskettava musiikkielämys Toivolan idyllisessä ympäristössä, jossa menneen ajan tunnelma ja nykypäivän tarinat sulautuvat saumattomasti yhteen. Tämä ilta tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden sukeltaa suomalaisen musiikin sydämeen ja sen tarjoamiin tunteisiin, jota ei kannata jättää väliin.

Milana Misic & Lasse Hirvi– Nostalgiaa ja Tarinoita
Päivämäärä: 6.7. klo 16
Paikka: Toivolan vanha piha
Lippu: Vapaaehtoinen 15,00 € (Toivolan vanhan pihan kulttuuri Ry)