7.7. | Läsnäolevaa/Here With Us:
Matti Niemi ja Gil Agababa Shaked

su 7.7. klo 13

Läsnäolevaa/Here With Us: Matti Niemi ja Gil Agababa Shaked

15,00 € / opiskelijat, eläkeläiset 7,50 € (Vapaaehtoinen lippu)

Läsnäolevaa/Here With Us: Matti Niemi ja Gil Agababa Shaked

Läsnäolevaa

Esitys on virtaavaa, läsnäolevaa tulkintaa, joka ytimeltään koostuu Matti Niemen teoksista ja musiikillisista teemoista. Soitto puetaan intuitiivisin keinoin yhteen improvisaatioiden ja hetkeen laskeutuvien tulkintojen kanssa, läsnäolevaa hengittäen. Elämä tunnetaan syvimmin kun sen saa ottaa vastaan sellaisena kuin se on, yrittämättä, hyväksyvästi. Ollen läsnä.

Gil Agababa Shaked on Jyväskylä Sinfonian klarinetin äänenjohtaja. Hän on toivottu vieras myös monille muille orkestereille, aktiivinen soloisti ja kamarimuusikko.

Matti Niemi on itseoppinut runoilijapianisti. Hän rakastaa improvisaatiota, leikillistä ja intuitiivista luomistilaa jonka ilmentymät ovat hänelle keskeisiä musiikin ja sanataiteen eri muodoissa.

In English:

Here With Us

Main part of the performance is based on Matti’s compositions and melodic themes. Being in a present moment invites into creative space where perspectives and expressions are allowed to flow freely. Magic is within every moment, we just need to open a window for it to emerge: be.

Gil Agababa Shaked is the principal clarinetist of Jyväskylä Sinfonia. She is a frequent guest in other orchestras and an active soloist and chamber musician.

Matti Niemi is a poet who loves to perform piano improvisations. Intuitive and playful elements are essential in his compositions and texts.

Paikka/Place: Vanha Pappila (kulttuuritila)
Aika/Time:
su 7.7. klo 13
Liput/tickets: 15,00 € / opiskelijat, eläkeläiset 7,50 € (Vapaaehtoinen lippu) OSTA LIPUT TÄÄLTÄ