9.7. | Emma Balbatsu ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

Lavalle nousevat loistava Emma Balbatsu yhdessä taidokkaan pianistin Lasse Hirven kanssa.

9.7. klo 17 Vanha Pappila

Emma Balbatsu ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

23,00€

Kapun Kesäklubi: Emma Balbatsu ja Pianisti Lasse Hirvi

Tervetuloa nauttimaan taianomaisesta musiikki-illasta Kapun Kesäklubilla, jossa lavalle nousee loistava Emma Balbatsu yhdessä taidokkaan pianistin Lasse Hirven kanssa. Tämä konsertti tarjoaa unohtumattoman kokemuksen Vanhan Pappilan idyllisessä kesäklubissa 9. heinäkuuta kello 17.

Emma Balbatsu, tunnettu jyväskyläläinen laulaja-muusikko ja opettaja, on valloittanut yleisön sydämet ympäri Suomea niin musikaalirooleissa kuin solistinakin. Hänen vahva äänensä ja sielukas esiintyminen tuovat jokaiseen sävelmään ainutlaatuisen kosketuksen. Emma esittää Lasse Hirven säestyksellä laajan kattauksen laulelmia ja musikaalisävelmiä, joissa yhdistyvät pehmeä diivapop useillä eri kielillä.

Lasse Hirvi, arvostettu pianisti, tunnetaan kyvystään luoda musiikkiin syvyyttä ja tunnetta. Yhdessä Emma ja Lasse muodostavat dynaamisen duon, jonka esitys lumoaa kuulijansa monitasoisilla tulkinnnoillaan.

Ota ystäväsi mukaan ja koe ikimuistoinen ilta täynnä musiikkia ja tunnetta. Kapun kesäklubi odottaa teitä Vanhassa Pappilassa – tämä on kesän musiikkitapahtuma, jota et halua missata!

Emma Balbatsu & Lasse Hirvi – Kesäklubin Lauluillat
Päivämäärä: 9.7. klo 17
Paikka: Vanhan Pappilan kesäklubi
Lippu: 23,00 €