Peruttu koronatilanteesta johtuen: Aili Ikonen & Lasse Hirvi Toivolassa 14.8.2021

Haluamme toimia vastuullisesti ja olemme päätyneet perumaan tämän tapahtuman vallitsevasta koronatilanteesta ja päivitetyistä määräyksistä johtuen. Toivolan palvelut ovat normaalisti käytettävissä – tervetuloa nauttimaan Toivolan tunnelmasta, herkuista ja palveluista!

Herkkää mutta vahvaa jazztulkintaa Toivolassa 14.8.2021

Lauantaina 14.8.2021 klo 18.30 alkaen Toivolan vieraita viihdyttävät Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen  ja loistava kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi.

Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä. Hänen kolmas sooloalbumi Suru ei oo suora viiva julkaistiin syksyllä 2020, josta Helsingin Sanomat kirjoitti:

”Muusikkojen reagointi toisiinsa, inhimilliset soundit ja kauniit sanoitukset tekevät Suru ei oo suora viiva -levystä tämän syksyn lohtulevyn numero yksi.”

Valovoimaisen artistin ura sisältää lukuisia albumeita, big band- produktioita, Ella Fitzgerald -tulkintoja ja jazziskelmiäkin. Maamme arvostetuimpiin esiintyjiin lukeutuva Ikonen on valloittanut kuulijoita ympäri maan herkällä mutta vahvalla tulkinnallaan.

Ikonen esiintyy laaja-alaisesti aikamme huippuartistien kanssa. Häntä on kuultu lukuisten orkesterien kuten Radion SinfoniaorkesterinUmo Helsinki Jazz OrchestranTurun Filharmonisen OrkesterinNorrbotten Big BandinTampere Filharmonian kuin Dallapénkin solistina. Ikosen laulua ja musiikkia on voinut kuulla myös kokoonpanoissa Kvalda, Hereä ja kolmesta laulavasta siskosta koostuva Ikosen Siskot. Ikonen tunnetaan nykyisin myös Rajaton-lauluyhtyeen uusimpana jäsenenä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Toivomme, että yleisö saapuu paikalle hyvissä ajoin. Tervetuloa nauttimaan Toivolan tunnelmasta, hyväntuulisesta yhdessäolosta ja ainutlaatuisista tulkinnoista!

Aili Ikosen kuvat: Tero Ahonen

Nauti Toivolan tunnelmasta ja palveluista

Kesäinen Toivolan pihapiiri on kuin tehty rentoon yhdessäoloon ja kesästä nauttimiseen. Kesäpäivää voi piristää ja illan ohjelmaan virittäytyä vaikkapa Pihakioskin kesäisen juomavalikoimanKahvila Valkoisen Puun herkkujen, Ravintola Pajan herkullisen kesämenun tai ihan vaan rennon olemisen merkeissä. Mikäli valintasi on Ravintola Pajan kesämenu, niin suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin.

Tervetuloa nauttimaan kesästä, herkuista ja Toivolan tunnelmasta!