Elena Mindru, Tuomas J. Turunen & Lasse Hirvi Toivolassa 16.7.2021

Kansainvälisen tason jazzmusiikkia ja pianobattle 16.7.2021

Perjantaina 16.7.2021 klo 18.30 alkaen Toivolan vieraita viihdyttävät loistavat jazzlaulaja Elena Mindru, jazzpianisti Tuomas J. Turunen ja kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi.

Huikean kokonaisuuden viimeistelee Tuomas J. Turusen ja Lasse Hirven pianobattle.

Toivolan pihapiirin toimijat ovat valmiina ilahduttamaan vieraitamme. Musiikillisen nautinnon voi viimeistellä Piha- ja Jäätelökioskin, Ravintola Toivolan Pajan ja Kahvila Valkoisen Puun monipuolisilla herkuilla. Pajan osalta suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon.

Toivolan tapaan tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan ja vaikuttumaan!

Elena Mindru

Kansainvälisen tason jazzlaulaja Elena Mindru on elävöittänyt suomalaista musiikkielämää jo lähes vuosikymmenen ajan karismaattisella esiintymisellään. Hän saavutti toisen sijan ja yleisöpalkinnon Shure Voice Competitionissa Sveitsin Montreuxissa vuonna 2012, ja sai tavata legendaarisen tuottajan Quincy Jonesin. Sen jälkeen ura onkin ollut nousujohteinen.

Elena on luonut Suomesta käsin kansainvälisen uran, joka on vienyt häntä esiintymään ympäri maailmaa muun muassa sinfoniaorkestereiden ja big bandien solistina. Hän on myös julkaissut omalla nimellään kolme levyä ja neljäs julkaistaan vuonna 2021.

(Sivulla olevat Elenan kuvat: Andrei Budescu)

Tuomas J. Turunen

Tuomas J. Turunen (s. 1985) on Helsingissä asuva jazzpianisti ja säveltäjä. Hän on syntynyt Rautavaaralla, mutta vietti suurimman osan lapsuudestaan Kesälahdella, missä hän aloitti pianonsoiton päästyään Keski-Karjalan Musiikkiopistoon kymmenen vuoden ikäisenä. Turunen toimii aktiivisena freelancerina esiintyen säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla. Hän myös säveltää ja sovittaa musiikkia erilaisille ja vaihtelevan kokoisille jazzkokoonpanoille aina soolopianosta big bandiin. Turunen tekee yhteistyötä nuorta sukupolvea edustavien eturivin jazzmuusikoiden kanssa Suomessa ja ulkomailla. Hän soittoaan voi kuulla muun muassa yhtyeissä: Tuomas J. Trio feat. Manuel Dunkel, The Fifth AvenueElena Mindru (Elena & The Rom Ensemble) ja Aili Ikonen.

(Tuomaksen kuva: Antti Kujanpää)