Emma Balbatsu & Lasse Hirvi Toivolassa 30.6.2022

UPEA LAULUTAITEILIJA EMMA BALBATSU TOIVOLASSA 30.6.2022 KLO 17.00 JA 18.30

Torstain 30.6. Kapun Kesäklubi tarjoaa vaikuttavia tulkintoja, kun upea laulutaiteilija Emma Balbatsu esiintyy Toivolassa pianisti, kapellimestari Lasse Hirven säestämänä klo 17.00 ja 18.30 alkaen. (Samalle ajalle suunnitellut Jorma Uotisen esiintymiset on valitettavasti jouduttu perumaan sairastapauksesta johtuen).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan Toivolan tunnelmasta, hyväntuulisesta yhdessäolosta ja ainutlaatuisista tulkinnoista!

VIRITTÄYDY TUNNELMAAN RENNOSTI TOIVOLASSA

Kesäinen Toivolan pihapiiri on kuin tehty rentoon yhdessäoloon ja kesästä nauttimiseen. Kesäpäivää voi piristää ja illan ohjelmaan virittäytyä vaikkapa Pihakioskin kesäisen juomavalikoiman, Toivolan Kesäbistron herkkujen tai ihan vaan rennon olemisen merkeissä. Mikäli valintasi on Toivolan Kesäbistro, niin suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin.

Torstai 30.6. on myös vaatesuunnittelija, stylisti, hius- ja meikkitaiteilija Lalli Savolaisen pop up -myymälän avajaispäivä. Lalli ja Fashion Unit järjestävät avajaisten kunniaksi muotinäytöksen Toivolassa klo 16.00.

Tervetuloa nauttimaan kesästä, herkuista ja Toivolan tunnelmasta!

Tapahtumasivua päivitetään tapahtumaan saakka ja tapahtuman ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.