7.7. | Jori Otsa ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

7.7. klo 15 Vanha Pappila

Jori Otsa ja Pianisti Lasse Hirvi / Kapun Kesäklubi

23,00 €

Kapun kesäklubi: Jori Otsa ja Pianisti Lasse Hirvi

Tervetuloa ainutlaatuiseen musiikkitapahtumaan Vanhassa Pappilassa 7. heinäkuuta kello 15, kun Kapun Kesäklubi tuo lavalle omaperäisen laulutaiteilijan Jori Otsan, säestäjänä mestaripianisti Lasse Hirvi.

Jori Otsa, siviilinimeltään Jori Tapio Kalliola, on tunnettu omaleimaisista ja energiaa pursuavista esityksistään niin Mustat Silmät -yhtyeen kuin Jori Otsa & Mah’Orkka orkesterin solistina. Vuoden 2021 ITE-taiteilijaksi valittu Jori ei ainoastaan hallitse musiikkilavoja, vaan on myös tunnustettu kuvataiteilija.

Tässä iltapäivässä kuullaan nostalgista ja riemukasta musiikkia, johon kuuluu valikoituja helmiä virolaisen laulajalegendan Georg Otsin repertuaarista sekä muita rakastettuja iskelmäklassikoita. Lasse Hirven taidokas säestys tuo esitykseen lisäsyvyyttä ja vahvistaa Jorin karismaattista esiintymistä.

Älä jää paitsi tästä musiikillisesta elämyksestä, joka yhdistää menneen ajan tunnelman ja nykypäivän taidokkuuden. Jori ja Lasse luovat yhdessä unohtumattoman musiikillisen iltapäivän, joka jättää kuulijoihinsa lähtemättömän vaikutuksen.

Jori Otsa & Lasse Hirvi – Nostalgista ajatonta iskelmää
Päivämäärä: 7.7. klo 15
Paikka: Vanha Pappila
Lippu: 23,00€

Kuva: Tuukka Ervasti