Jyväskylän Kesän Neulefestarit Toivolassa 8.-11.7.2021

Jyväskylän Kesän Neulefestarit ovat jo viidennet laatuaan. Jyväskylän Kesän ja lankakauppa Titityyn yhdessä järjestämän festivaalin ohjelmassa on esimerkiksi Koronaneuleiden tuuletusparaati, Neulebrunssi, Villapesuohjelman neuletreffit, Suuri neuleilta, Lankamarkkinat ja musiikkia (kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi & laulaja Sini Spoof).

Hauska ja hyödyllinen yhdistyvät, kun poikkeat Titityyn Hullu neuloja -selfiepisteellä.  Siinä kun nappaa kuvan itsestään ja Hullu neuloja -patsaasta, ja jakaa kyseisen kuvan  somessa hastagilla #hulluneuloja, niin on mukana lankapaketin arvonnassa! Arvonta suoritetaan Titityyn 15-vuotissyntymäpäivänä 11.9.

Jyväskylän Kesässä on runsaasti muutakin mielenkiintoista ohjelmaa – kurkkaa koko tarjonta täältä.

Torstai 8.7. - perjantai 9.7.2021

Jyväskylän Kesän ohjelma käynnistyy Toivolassa keskiviikkona 7.7.2021 klo 12.00 Jyväskylän Kesän päivänavauksella ja varsinainen Neulefestareiden heinäkuun ohjelma puolestaan torstaina 8.7.2021 klo 12.00, jolloin on luvassa niin ikään Jyväskylän Kesän päivänavaus. Lisäksi torstain ohjelmassa on Villapesuohjelman neuletreffit klo 18.00 alkaen

Neulefestareiden ohjelma jatkuu perjantaina 9.7.2021 klo 17.00 Koronaneuleiden tuuletusparaatilla ja klo 18.00 puolestaan starttaa Suuri neuleilta osa 1, ohjelmassa Heavy Metal Knitting -virtuaalitapahtuman kisakatsomo.

Heavy Metal Knitting -kisassa osallistujat ovat tehneet minuutin mittaisen neulontavideon järjestäjän ennalta valitsemien kappaleiden tahtiin. Nyt käytävät kilpailut ovat järjestyksessään toiset. Ensimmäisellä kertaa kilpailuissa oli osallistujia 13 eri maasta ja voitto meni Japaniin. Lisätietoa Heavy Metal Knitting -virtuaalitapahtuman kisakatsomosta löydät täältä.

Lauantai 10.7.2021

Lauantaina 10.7.2021 vuorossa ovat Lankamarkkinat klo 10-17 sekä musiikkiohjelmaa klo 17, 18 ja 19.

Lankamarkkinoiden myyjät:

Rva SilmusolmuTalisa DesignKettu Knits tmi / LankakaappiAurinkokehräILO Yarn OyHanduUllrike by AnkiLentävä LapanenJalovillaKässäkerho Pom PomKässäpuotiPynja

Illan musiikkiohjelmasta vastaavat kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi ja laulaja Sini Spoof. Sini on pitkän linjan laulaja, laulunopettaja ja ääninäyttelijä. Sinillä ja Lassella on takanaan lukuisia yhteisiä esiintymisiä ja viime vuosien perusteella Lassea voikin pitää Sinin ”vakiopianistina”.

Neulebrunssi sunnuntaina 11.7.2021

Neulebrunssi on tarjolla Ravintola Toivolan Pajan buffet-pöydässä sunnuntaina 11.7.2021 klo 11-15. Brunssin hinta on 25,00 €/hlö.

Brunssille voi tulla ilman ennakkovarausta, mutta paikkoja on rajoitetusti. Suosittelemme tekemään ennakkovarauksen tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella. Ennakkovaraukset pitää tehdä viimeistään perjantaina 9.7.2021 klo 12.00 mennessä.

Neulebrunssin menu:
* Kesäinen juoma
* Keittiömestarin salaattilajitelma
* Sweet chili broilerpiirakkaa
* Feta-tomaatti-pestopiirakkaa
* Mansikka britakakkua
* Salaisen puutarhan suklaakakkua
* Kahvia ja teetä

Tervetuloa nauttimaan neulebrunssin tunnelmasta ja herkuista!

Varaa paikkasi neulebrunssille

Tällä lomakkeella voit tehdä sitovan varauksen neulebrunssille. Mahdolliset peruuttamatta ja käyttämättä jätetyt varaukset laskutetaan täysimääräisenä. Huomaathan, että varaukset pitää tehdä viimeistään perjantaina 9.7.2021 klo 12.00 mennessä. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Ravintola Toivolan Pajalle (Art Catering), joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.