Kapun Kesäklubit Toivolassa

Kapu eli kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi tuo Kesäklubeillaan upeat solistit viihdyttämään Toivolan vieraita. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja Toivolan tunnelmasta!

Toivolan Kesässä herkutellaan ja viihdytään rennosti

Toivolan Kesässä on tarjolla runsaasti musiikillista ja muuta ohjelmaa. Ennen kaikkea Toivolan Pihapiiri muodostaa kesällä kauniin ja tunnelmallisen keitaan, johon on mukava poiketa ihastelemaan ainutlaatuista miljöötä, hyödyntämään Pihapiirin palveluita tai ihan vain olemaan ja viihtymään rennosti.

Toivolan Kesässä on pohjimmiltaan kyse siitä, että Toivola haluaa ilahduttaa – jokaista omalla tavallaan. Toivolan Kesä tarjoaa esimerkiksi

Monipuolista ohjelmaa
***
Kesäisiä ruoka- ja juomaherkkuja Toivolan Kesäbistrosta, Pihakioskista, Jäätelökioskista ja Kahvila Valkoisesta Puusta
***
Paljon ihasteltavaa ja mukaan ostettavaa Toivolan Puodissa & Taiga Kahvipaahtimossa, Lankakauppa Titityyssä, Käsityöläismuseossa, Museokauppa Sparvinissa sekä osan kesää palvelevassa Lalli Savolaisen pop up -myymälässä
***
Pihapiirin ainutlaatuisen miljöön, taidetta, historiaa ja kulttuuria
***
Hyväntuulisia kohtaamisia ja rentoa yhdessäoloa.

Pihapiirin ja eri toimijoiden aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme rennosta yhdessäolosta Toivolan Kesässä!

Kapun KesäKlubi 28.5.2022: laulaja Marjo Leinonen & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi

Kapun Kesäklubi starttaa Toivolan Kesänavauksen yhteydessä lauantaina 28.5.2022, kun Toivolan lavan valloittavat laulaja Marjo Leinonen & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi. Setit alkavat klo 18 ja 20.

Marjo Leinonen tunnetaan niin pop-, blues- ja rock-tyyppisten kappaleiden tulkinnoistaan, Balls-yhtyeen solistina kuin vaikkapa naispääosastaan Zombie ja Kummitusjuna -elokuvassa.

Musiikin lisäksi tarjolla on monenlaista herkkua, kun Toivolan Kesäbistro, Pihakioski ja Jäätelökioski avaavat kesäkauteen. Pihapiirin palvelut ovat muutenkin kattavasti avoinna Kesänavauksen yhteydessä – katso Pihapiirin ja eri toimijoiden aukioloajat täältä.

Tervetuloa vaikuttumaan musiikista ja nauttimaan Toivolan tunnelmasta!

Kapun KesäKlubi 11.6.2022: laulaja Eva Vikman & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi

Kapun Kesäklubilla lauantaina 11.6.2022 Toivolan vieraita viihdyttävät upea laulaja Eva Vikman & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi. Setit alkavat klo 16, 17 ja 18.

Uuden sukupolven lahjakkaimpiin laulajiin mainittu Eva Vikman on tullut tunnetuksi raikkaana, sävykkäänä ja iloa hersyvänä tulkitsijana. Etenkin viime vuosina hän on noussut esiin rakastettujen 1950-60 -lukujen jazziskelmien tulkkina. Evan keikasta on todettu esimerkiksi ”Ihana kuulla noin luonnollista, kaunista ääntä”.

Toivolan Kesässä on lauantaina 11.6.2022 lisäksi ohjelmassa Jyväskylän Kesän Neulefestareiden osa 1 kesäkuun suuren neuletapaamisen muodossa.

Myös Toivolan palvelut ovat kattavasti avoinna. Pihapiirin ja eri toimijoiden tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja Toivolan tunnelmasta!

Kapun KesäKlubi 30.6.2022: laulutaiteilija Emma Balbatsu & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi

Torstaina 30.6.2022 on luvassa vaikuttavia tulkintoja, kun upea laulutaiteilija Emma Balbatsu esiintyy Toivolassa pianisti, kapellimestari Lasse Hirven säestämänä klo 17.00 ja klo 18.30 alkaen.

Toivolan Kesäbistro ja muut Pihapiirin palvelut ovat kattavasti avoinna – tarkemmat aukioloajat löydät täältä. Suosittelemme tekemään pöytävaraukset ja ennakotilaukset hyvissä ajoin.

Tervetuloa nauttimaan Toivolan tunnelmasta, hyväntuulisesta yhdessäolosta ja ainutlaatuisista tulkinnoista!

Kapun KesäKlubi 9.7.2022: laulaja-näyttelijä Neija Välilä & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi

Lauantaina 9.7.2022 Kapun Kesäklubilla Toivolan vieraita viihdyttävät hurmaava näyttelijä-laulaja Neija Välilä & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi. Setit alkavat klo 18.00 ja klo 19.30.

Neija Välilä on tunnettu taidokkaista ja vaikuttavista tulkinnoistaan. Lisäksi Neija on monille tuttu esimerkiksi Teatteri Eurooppa Neljän kokoonpanosta ja lukemattomista rooleistaan niin lasten- kuin aikuisten näytelmissä sekä kesäteatterissa.

Toivolan Kesässä tapahtuu samanaikaisesti paljon muutakin. Jyväskylän Kesä näkyy vahvasti myös Toivolassa – niin Neulefestareiden kuin muunkin ohjelman muodossa. Lauantain Kapun Kesäklubi toimii loistavana alustuksena vaikkapa sunnuntain 10.7.2022 Sarjakuvafestivaaleille.

Myös Pihapiirin palvelut ovat kattavasti avoinna – tarkemmat aukioloajat löydät täältä. Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja viihtymään rennosti Toivolassa!

(Neija Välilän kuva: Jiri Halttunen)

Kapun KesäKlubi 27.8.2022: laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi

Lauantaina 27.8.2022 Kapun Kesäklubi saa kesän 2022 osalta arvoisensa päätöksen, kun Toivolan vieraita viihdyttävät valloittava laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta & kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi. Esiintymiset klo 18.30 ja klo 20.15.

Vuokko Hovatta tunnetaan erityisesti suositun Ultra Bra -yhtyeen jäsenenä. Lisäksi hän on tehnyt esimerkiksi useampia sooloalbumeita. Vuokko Hovatta on varsin tunnettu myös näyttelijänä. Hän on näytellyt esimerkiksi useissa Suomen Kansallisteatterin ja Helsingin Kaupunginteatterin näytelmissä ja musikaaleissa.

Viikonloppu 27.-28.8. kruunaa Toivolan Kesän 2022, kun Toivolassa vietetään maineikkaita Toivolan Venetsialaisia ja Kaitafilmijuhlia. Tästä viikonlopusta ei herkkuja ja tunnelmaa puutu.

Tervetuloa nauttimaan hyväntuulisista kohtaamisista ja rennosta yhdessäolosta Toivolaan!

(Vuokko Hovatan kuva: Felix Bardy)

Tapahtumasivua päivitetään koko tapahtuman ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.