Laulaja-lauluntekijäilta Jyväskylän Vanhassa Pappilassa: Jere Valkonen ja Janeveera 28.11.

Tervetuloa laulaja-lauluntekijäiltaan, jossa kaksi keskisuomalaista folk-laulajaa tulkitsevat tunteita ja maailmaa tunnelmallisessa Jyväskylän Vanhassa Pappilassa. ❤️

28.11. klo 17.00

Laulaja-lauluntekijäilta Jyväskylän Vanhassa Pappilassa: Jere Valkonen ja Janeveera

15 €

Tervetuloa laulaja-lauluntekijäiltaan, jossa kaksi keskisuomalaista folk-laulajaa tulkitsevat tunteita ja maailmaa tunnelmallisessa Jyväskylän Vanhassa Pappilassa. ❤️

Esiintyjät:

Jere Valkonen on jyväskyläläinen lauluntekijä, jonka musiikissa Cohen, Twin Peaks ja Beatles kolaroivat. Valkosen laulut uivat tiedollisen ja tiedottoman raja-alueella, universumin hyhmäisiä pohjavirtoja haeskellen ja löytämistä vältellen.

Valkosen debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2020 ja tällä hetkellä hän työstää toista levyään, jolta ilmestyy ensimmäinen single marraskuussa. Viimeksi häntä kuultiin fiittaamassa Asan kanssa Ursus Factoryn kesäisellä ”Luo/vuta”-singlellä.

Instagram: https://www.instagram.com/jerevalkonen
Spotify: https://ffm.to/jerelp
YouTube: https://youtu.be/GYrTSOzaidY

✨✨✨✨✨

Janeveera on keskisuomalainen laulaja-laulunkirjoittaja, joka tekee yksinkertaisia lauluja monimutkaisista asioista. Laulut kertovat pääasiassa inhimillisyydestä: ristiriitaisista tunteista ja läheisten ihmissuhteiden jännitteistä. Herkässä musiikissa kuuluu Janeveeran tausta indiepop- ja folkyhtyeiden riveissä.

Janeveera julkaisi helmikuussa 2022 EP:n Vettä virrannut (omakustanne) ja sinkut Susi toukokuussa 2022 (Roso) sekä Autiotalon portailla kesäkuussa 2023. Janeveera äänittää parhaillaan esikoisalbumiaan, joka julkaistaan syksyllä 2024. Seuraava sinkku, Shakkimestari, julkaistaan helmikuussa 2024.

Spotifyssa: https://open.spotify.com/artist/3sFdVn4olCxJnN7geK95jg…
Youtubessa: https://youtube.com/channel/UCCEAHCxUjtngvghA4oPipcA
Intagramissa: www.instagram.com/janeveeramusic
Facebookissa: www.facebook.com/janeveeramusic

Liput: 15 € (Liput voit ostaa ovelta)
Paikka: Vanha Pappila, Vapaudenkatu 26