Laulu- ja ukuleleyhtye Ukelos, la 24.7. klo 15.00

LAULU- JA UKULELEYHTYE UKELOS TOIVOLASSA 24.7.2021

Ukelos on syksyllä 2018 Jyväskylässä perustettu hyväntuulen ukulele- ja lauluyhtye, joka muokkaa menneiden vuosikymmenten parhaita paloja hymynkare suupielessä, hämmentää soppaa sopivasti omilla mausteillaan ja lisää toisinaan settiin myös omia kappaleitaan. Bändin ohjelmistossa tutut ja tuntemattomammat jazz- ja pop-kappaleet saavat ukulelesta uutta virtaa, jolle moniääninen laulu antaa suorastaan siivet. Bändissä on seitsemän jäsentä: neljä laulavaa ukulelistiä, kaksi sooloukeloa ja laulava ukebasisti.

Ukelos tarjoilee musiikkielämyksiä Toivolan vieraille lauantaina 24.7. klo 15.00 alkaen – vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja viihtymään kanssamme Toivolaan!

Toivolan Kesälauantait - rentoa yhdessäoloa, musiikkia ja herkuttelua

Toivolan Pihapiiri muodostaa kesällä kauniin ja tunnelmallisen keitaan, joka tarjoaa loistavat puitteet olla, viihtyä ja rentoutua. Kesälauantait kruunaa kesäpäiviin sopiva musiikkiohjelma.

Pihapiirin rento tunnelma on kuin luotu rentoon yhdessäoloon ja hyväntuulisiin kohtaamisiin. Pihapiiri ja sen palvelut tarjoavat unohtumattomia kokemuksia niin ainutlaatuisen tunnelman ja kauniin miljöön kuin kesäisten ruoka-, juoma- ja kahvilaherkkujen, taiteen, kulttuuriin, designin ja historian muodossa. Nauti Toivolasta juuri Sinua parhaiten ilahduttavalla tavalla!

Pihan eri palveluiden aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Toivolan rennosta tunnelmasta ja hyväntuulisista kohtaamisista!