Laulu- ja ukuleleyhtye Ukelos & sellotaiteilija Kalle Kangas ja harmonikkataiteilija Matti Ekman Toivolassa 12.-13.7.2021

Laulu- ja ukuleleyhtye Ukelos Toivolassa 12.7.2021

Ukelos on syksyllä 2018 Jyväskylässä perustettu hyväntuulen ukulele- ja lauluyhtye, joka muokkaa menneiden vuosikymmenten parhaita paloja hymynkare suupielessä, hämmentää soppaa sopivasti omilla mausteillaan ja lisää toisinaan settiin myös omia kappaleitaan. Bändin ohjelmistossa tutut ja tuntemattomammat jazz- ja pop-kappaleet saavat ukulelesta uutta virtaa, jolle moniääninen laulu antaa suorastaan siivet. Bändissä on seitsemän jäsentä: neljä laulavaa ukulelistiä, kaksi sooloukeloa ja laulava ukebasisti.

Ukelos tarjoilee musiikkielämyksiä Toivolan vieraille maanantaina 12.7. klo 15.00 alkaen – vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja viihtymään kanssamme Toivolaan!

Sellotaiteilija Kalle Kangas & harmonikkataiteilija Matti Ekman Toivolassa 13.7.2021

Tiistaina 13.7.2021 Toivolan vieraita viihdyttävät sellotaiteilija Kalle Kangas ja harmonikkataiteilija Matti Ekman, jotka esiintyvät klo 16.00 ja 17.00.

Kalle Kangas on sellovirtuoosi, jonka laadukkaasta sellonsoitosta ja sellonsoiton opetuksesta keskisuomalaiset ovat saaneet nauttia vuosikausia.

Matti Ekman on musiikin moniottelija, joka toimii harmonikansoittajana, bandoneoninsoittajana, musiikin sovittajana, tuottajana, äänittäjänä ja kapellimestarina erilaisissa kokoonpanoissa ja produktioissa. Matin lähes 40 vuotta kestäneelle uralle mahtuu kaikkea hääkeikoista sinfoniaorkestereiden solistina toimimiseen – niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta kokemuksesta ja Toivolan tunnelmasta!