Music for Ukraine 16.9. 14.30-19.00 Toivolan vanha piha

Tervetuloa nauttimaan ukrainalaisten soittajien musiikkiesityksestä ihanassa Toivolan vanhassa pihassa

16.9. klo 14.30-19.00

Music for Ukraine / Toivolan vanha piha

15 € (lapsille ja Lydi Ry:n jäsenille 10 €, ukrainalaisille pakolaisille 5 €)

Music for Ukraine 16.9. klo 14.30-19.00 Toivolan vanha piha

Tervetuloa nauttimaan ukrainalaisten soittajien musiikkiesityksestä ihanassa Toivolan vanhassa pihassa!! Keski-Suomessa asuu muutamia lahjakkaita ja ammattitaitoisia ukrainalaisia soittajia ja me päätimme yhdistää heidät yhteiselle keikalle. Lippuhinnoilla pyrimme keräämään rahaa Kharkovan alueen auttamiseksi. Kaikki meidän esiintyjämme ovat sieltä kotoisin.

Katso ohjelma:

14.30 Alla Voronkova – ukrainalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka musiikki symboloi muutosta ja toivoa. Syntyisin Ukrainasta hän löysi uuden kodin Suomesta evakuoituaan konfliktialueelta. Hänen konserttinsa kuljettavat kuulijat Ukrainan maisemiin tarjoten melodioita täynnä merkitystä ja lämpöä. Joitakin kappaleita hän esittää ystävänsä Tuula Plattosen kanssa (viulu).

16.00 Pavel Kulishkin – muusikko Harkivista, on monitaituri, joka soittaa useita instrumentteja, kuten klarinetti, alttosaksofoni, tenorisaksofoni, baritonisaksofoni ja rummut. Hän toimii myös opettajana ja kapellimestarina Chaos Bandissa. Keikalla Pavel soittaa saksofonia ja esittää kuuntelijoille tunnelmallista deep house musiikkia.

17.00 Stanislav Kriuchkov – lahjakas ukrainalainen laulaja ja laulunopettaja, jolla on harvinainen kontratenorin ääniala. Hänen musiikillinen matkansa kulki Ukrainasta Suomeen, jossa hän löysi uuden kodin ja yleisön, jolle hän voi tarjota ainutlaatuisen äänensä. Stanislav pyrkii oppimaan suomen kieltä ja aloittamaan uuden elämän tässä maassa. Hänen melodiansa koskettavat kuulijoiden sydämiä ja tuovat iloa ja inspiraatiota.

18.00 Pavel Kulishkin + Chaos Band (orkesteri) soittaa instrumentaalista tanssimusiikkia, joka saa sydämen lyömään ja jalat liikkumaan. Voit fiilistellä energistä saksofonimusiikkia istuen tai kenties lähteä humppamaan sen tahtiin!!

Tapahtumasta voi myös ostaa taidetta ja Ukrainaan liittyvää tavaraa (mukeja, t-paitoja jne.). Aurora4UA Ry pitää siellä pöytäänsä.
Lippu: 15 € (lapsille ja Lydi Ry:n jäsenille 10 €, ukrainalaisille pakolaisille 5 €)

 

Tapahtuman sivu FB:ssa