Pappilan kesäklubi: Around 4, ti 11.7. klo 19.00

Jyväskylän Vanha Pappila on saanut uuden elämän tunnelmallisena ravintola- ja tapahtumatilana. Jyväskylän Kesän aikaan Pappilassa nautitaan musiikista kapellimestari Lasse Hirven johdolla yhteensä neljänä iltana. Luvassa on iskelmäklassikoita, jazzia ja brasilialaista musiikkia. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Pappilan kesäklubin tunnelmasta: arvokkaan rakennuksen tunnelmasta, ravintolan valikoimasta sekä tietysti musiikista.

ti 11.7. klo 19.00

Pappilan kesäklubi: Around 4

20 €

Pappilan kesäklubi: Around 4 ti 11.7. klo 19.00

Uusi jyväskyläläinen allstar-jazzyhtye Around 4 syntyi ajankohtana, jolloin kulttuuri- ja musiikkielämä alkoi hiljalleen elpymään kahden vuoden lockdownien päätyttyä. Alkuperäinen ajatus oli koota samassa kaupungissa asuvia jazzmuusikoita yhteen herkistelemään soittotuntumaa ja musisoimaan yhdessä. Ohjelmistoa valikoitui jokaisen soittajan omasta sävellyskynästä ja kuin itsestään oli syntynyt uusi, omaehtoista improvisoivaa musiikkia esittävä kvartetti.

Soittajat edustavat laajaa ikäjakaumaa, yhdessä pitkä ammattikokemus ja nuori energia sekoittuvat rohkeaksi, mutta ei liian vakavasti itseään ottavaksi. ”Ikäerot unohtuvat kun olemme saman, kaikille tutun ja tärkeän asian äärellä.”

Yhtyeessä soittavat kitaristi Aimo Nuutinen, pianisti Lasse Hirvi, basisti Petri Jaakonaho ja rumpali Touko Ruokolainen.

Paikka: Vanha Pappila, Vapaudenkatu 26
Aika: ti 11.7. klo 19.00
Liput: 20 €