Pappilan kesäklubi: Heidi Ilves – brasilialainen ilta, ke 5.7. klo 19

Jyväskylän Vanha Pappila on saanut uuden elämän tunnelmallisena ravintola- ja tapahtumatilana. Jyväskylän Kesän aikaan Pappilassa nautitaan musiikista kapellimestari Lasse Hirven johdolla yhteensä neljänä iltana. Luvassa on iskelmäklassikoita, jazzia ja brasilialaista musiikkia. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Pappilan kesäklubin tunnelmasta: arvokkaan rakennuksen tunnelmasta, ravintolan valikoimasta sekä tietysti musiikista.

ke 5.7. klo 19

Pappilan kesäklubi: Heidi Ilves ja Lasse Hirvi

20 €

Heidi Ilves ja Pappilan kesäklubin isäntä Lasse Hirvi tarjoilevat ke 5.7. klo 19 mukaansa tempaavia brasilialaisrytmejä!

Monipuolinen ohjelmisto koostuu brasilialaisen musiikkikulttuurin antia 50-luvulta nykypäivään. Brasilia on yksi maailman rikkaimmista musiikkikulttuureista, jossa samba, jazz, bossa nova, paikalliset musiikkityylit ja populaarimusiikki kukoistavat yhdessä ja erikseen.

Heidi Ilves on sukupolvensa kärkeen kuuluva, eloisa ja taidokkaasti improvisoiva laulaja ja säveltäjä. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Göteborgin yliopistosta ja opiskellut myös Norjassa. Herkkyys, elämänkokemus, rytminen virtuoottisuus ja heittäytymiskyky kuuluu laulajan ilmaisuvoimaisissa tulkinnoissa. Heidiä arvostetaan myös taidostaan kertoa tarinoita, välittää musiikilla tunteita ja jakaa ainutlaatuisen arvokas hetki yleisön ja muusikoiden kanssa.

Heidi Ilves, laulu ja Lasse Hirvi, piano

Paikka: Vanha Pappila, Vapaudenkatu 26
Aika: ke 5.7. klo 19.00
Liput: 20 €