Sini Spoof & Lasse Hirvi Toivolassa 10.7.2021

Sini Spoof & Lasse Hirvi Toivolassa 10.7.2021 klo 17, 18 ja 19

Lauantain 10.7.2021 musiikkiohjelmasta vastaavat vastaavat kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi ja laulaja Sini Spoof. Sini on pitkän linjan laulaja, laulunopettaja ja ääninäyttelijä. Sinillä ja Lassella on takanaan lukuisia yhteisiä esiintymisiä ja viime vuosien perusteella Lassea voikin pitää Sinin ”vakiopianistina”.

Lauantai 10.7. ajoittuu Jyväskylän Kesän ja siten myös Neulefestareiden ajalle. Sinin ja Lassen esiintymisen lisäksi viikonloppu tarjoaakin monenlaista koettavaa.

Toivolaan on tuttuun tapaan vapaa pääsy – tervetuloa nauttimaan musiikista ja Toivolan kesäisestä tunnelmasta!

Toivolan tunnelmaa ja musiikkia myös perjantaina 9.7.2021

Perjantaina 9.7.2021 Toivolan vieraita viihdyttää Viola Tarvainen (piano + laulu). Viola esiintyy klo 15, 16 ja 17.

Toivolan pihapiirin toimijat ovat valmiina ilahduttamaan vieraitamme läpi kesän. Musiikillisen nautinnon voi viimeistellä Piha- ja Jäätelökioskin, Ravintola Toivolan Pajan ja Kahvila Valkoisen Puun monipuolisilla herkuilla. Pajan osalta suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon.

Toivolaan saapuessa kannattaa ehdottomasti varata aikaa pihapiirin itsensä, rakennusten ja taideteosten ihasteluun sekä lankakauppa Titityyssä, Käsityöläismuseossa ja Toivolan talossa vierailemiseen. ”Lisävinkkinä” mainittakoon, että 9.7.2021 ajoittuu siten, että Lalli Savolainen vierailee samanaikaisesti Toivolan talossa.

Tervetuloa nauttimaan ja vaikuttumaan!