Toivolan äitienpäivä 7.-8.5.2022

Kevät etenee kovaa vauhtia ja on tullut aika juhlistaa äitejä. Toivolassa juhlitaan äitienpäivää 7.-8.5.2022. Luvassa on herkkuja, Toivolan keväistä tunnelmaa ja ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa. Tervetuloa viihtymään ja juhlistamaan äitejä!

Keväistä tunnelmaa ja rentoa yhdessäoloa

Kevään etenemisen näkee Toivolassa päivittäin. Jokainen päivä tarjoaa jotain uutta ja elähdyttävää. Toivolaan saapuessa on lupa jättää huolet ja kiire porteille – keskittyä nauttimaan rennosta yhdessäolosta läheisten kanssa.

Käsityöläismuseossa valmistaudutaan äitienpäivään koko viikon ajan (ma-pe). Luvassa on äitienpäivälahjojen askartelua sekä mukavia tarjouksia Museokauppa Spavinissa. Lahjaideoita pohtiessa ei kannata myöskään unohtaa Lankakauppa Titityyn tai Toivolan Puodin & Taiga Kahvipaahtimon valikoimia.

Toivola tarjoaa loistavat puitteet myös äitien kanssa herkutteluunPihakioskimme palvelee lauantaina 7.5. klo 10-16 ja sunnuntaina 8.5. klo 12-16. Lisäksi herkuttelijoille on tarjolla Kahvila Valkoisen Puun kahvilaherkkuja sekä Ravintola Toivolan Pajan Äitienpäivän Herkkuhetki.

Kotona herkuttelevien kannattaa muistaa, että Valkoisen Puun äitienpäiväkakkuja voi tilata myös ennakkoon Valkoisen Puun verkkokaupasta.

Kahvila Valkoisessa Puussa on lauantaina 7.5. herkkujen lisäksi tarjolla perhekuvausta. Katso perhekuvauksen lisätiedot ja varaa aika kuvaukseen täältä.

Pihapiiri on äitienpäivänä avoinna klo 12.00–17.00. Pihan eri toimijoiden aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa juhlistamaan äitienpäivää kanssamme!

Herkulliset kakut kruunaavat äitienpäivän

Kahvila Valkoisessa Puussa pystyt tarjoamaan äidille todellisen herkkuelämyksen. Kiireetöntä kahvihetkeä Valkoisessa Puussa muistellaan varmasti pitkään hymyssä suin.

Vaikka suunnitelmissa olisi nauttia äitienpäiväkahvit kotona, ei tällöinkään tarvitse tyytyä kahvittelemaan ilman Valkoisen Puun herkullisia kakkuja. Valkoisen Puun äitienpäiväkakut voi tilata ennakkoon suoraan Valkoisen Puun verkkokaupasta. Ennakkoon tilatut kakut ovat noudettavissa kahvilasta 6.-8.5.2022. Toimitusaika on neljä päivää, joten muistathan tehdä tilauksen ajoissa.

Kahvilassa on lauantaina 7.5. tarjolla herkkujen lisäksi perhekuvausta. Katso lisätiedot ja varaa aika kuvaukseen täältä.

Kahvila Valkoinen Puu on avoinna äitienpäivänä klo 12.00–18.00.  Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään!

Äitienpäivän herkkuhetki Pajassa

Ravintola Toivolan Pajassa on äitienpäivänä 8.5. klo 12.00-16.00 tarjolla Äitienpäivän Herkkuhetki, joka sisältää kuohuviinin (holillisena tai holittomana), Toivola House Blend -kahvia ja Teeleidin haudutettua teetä sekä makean Petit Fours -lajitelman.  Herkkuhetken hinta on 20 €/hlö. Herkkuhetkeen voi saapua ilman ennakkovarausta.

Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta!