Toivolan äitienpäivä – unohtumaton retki herkkujen ja yhdessäolon maailmaan

Yksi kevään merkityksellisimmistä merkkipaaluista on ehdottomasti äitienpäivä. Toivola juhlii äitienpäivää sunnuntaina 9.5.2021 brunssin, kahvilan herkkujen, kukkaloiston ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Pajan ja Valkoisen Puun herkuilla loihdit unohtumattoman kattauksen myös kotiin, sillä Pajan brunssi ja Valkoisen Puun kakut ovat tilattavissa ennakkoon myös take awayna.

Kukkaloistoa ja tunnelmointia Toivolan talossa

Toivolan pihapiiri pukeutuu kevään kukkaloistoon äitienpäivän kunniaksi. Lisäksi avaamme Toivolan talon asiakkaille äitienpäivästä alkaen. Talossa on kesäkauden aluksi Toivolan vanhaa pihaa sekä Kari ja Samuli Alosen ja Katja Rauhamäen taidetta esittelevä näyttely.

Pihapiiri ja Toivolan talo ovat äitienpäivänä avoinna asiakkaille klo 10.00–18.00. Pihan eri palveluiden aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa juhlistamaan äitienpäivää kanssamme!

Mitä olisi äitienpäivä ilman herkullista kakkua

Kahvila Valkoinen Puu on pettämätön valinta, kun haluat tarjota äidille todellisen herkkuelämyksen. Kiireetön kahvihetki Valkoisessa Puussa saa varmasti hymyn koko seurueen kasvoille.

Kotona nautittavat äitienpäiväkahvit saa kruunattua tilaamalla Valkoisen Puun kakun ennakkoon mukaan noudettavaksi. Tilauksen voit tehdä kätevästi Valkoisen Puun verkkokaupassa.

Kahvila Valkoinen Puu on avoinna äitienpäivänä klo 12.00–18.00. Tervetuloa herkuttelemaan!

Pajan äitienpäiväbrunssi on unohtumaton kokemus - paikan päällä nautittuna tai take awayna

Tilaus- ja tapahtumaravintola Pajan tunnelmallinen äitienpäiväbrunssi tarjoaa unohtumattoman kokemuksen rennon yhdessäolon ja maistuvien herkkujen merkeissä. Äitienpäivänä aisteja hemmotellaan Pajassa kahdessa eri kattauksessa, joista ensimmäinen on 9.5.2021 klo 10.00–13.30 ja toinen klo 13.45–16.00. Brunssi edellyttää ennakkovarauksen tekemistä. Kattauksiin voi saapua joustavasti, mutta brunssin nauttimiseen ja mukavaan yhdessäoloon suosittelemme varaamaan aikaa vähintään tunnin verran.

Äitienpäiväbrunssi on mahdollista tilata myös take awayna. Samassa yhteydessä voi halutessaan tilata näppärästi äidille kauniin kukkakimpun ja Valkoisen Puun herkullisen kakun äitienpäivän kahvipöytään. Muistathan huomioida, että Pajassa tarjoiltava menu ja take away -menu poikkeavat jonkin verran toisistaan. Molemmat menut ja tilausohjeet löydät täältä.