TOIVOLAN ISÄNPÄIVÄ 13.-14.11.2021

Toivolassa isänpäivää juhlitaan rennosti ja monipuolisesti kahden päivän ajan 13.-14.11.2021. Lauantaina on tarjolla Ravintola Toivolan Pajan neljän ruokalajin yllätysmenu (loppuunmyyty) ja sunnuntaina isänpäivän juhlijoita hellitään Kahvila Valkoisen Puun artesaanipizzoilla, kakuilla ja muilla kahvilaherkuilla. Kahvilassa järjestetään sunnuntaina myös perhekuvaus. Tervetuloa nauttimaan isänpäivän viikonlopusta tunnelmalliseen Toivolaan!

Rentoa yhdessäoloa ja herkullisia hetkiä

Toivolan isänpäivä tarjoaa rennon ja monipuolisen tapahtuman isien juhlimiseksi 13.-14.11.2021.

Lauantaina 13.11.2021 Toivolassa on tarjolla ennakkovarauksella Ravintola Toivolan Pajan neljän ruokalajin yllätysmenu klo 17.00 alkaen (loppuunmyyty).

Sunnuntaina 14.11.2021 isänpäivän juhlijoita hellitään Kahvila Valkoisen Puun artesaanipizzoilla, kakuilla ja muilla kahvilaherkuilla. Kahvilassa on tarjolla myös perhekuvausta. Herkullisista kakuista nauttivien kannattaa muistaa, että Valkoisen Puun isänpäiväkakut ovat tilattavissa ennakkoon myös kahvilasta mukaan noudettavaksi.

Isänpäivänä kannattaa varata aikaa myös Toivolan Pihapiirin ainutlaatuisesta tunnelmasta sekä pihan taideteoksista nauttimiseen.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisen hienoa isänpäivää kanssamme!

Neljän ruokalajin yllätysmenu Pajassa lauantaina 13.11.2021 (loppuunmyyty)

Ravintola Toivolan Pajassa tarjoillaan ennakkovarauksella lauantaina 13.11.2021 klo 17.00 alkaen neljän ruokalajin yllätysmenu, joka rakentuu kauden parhaista raaka-aineista ja muodostaa unohtumattoman, herkullisen kokonaisuuden.

Illallinen edellyttää ennakkovarausta ja paikkoja on rajoitetusti – varaa oma paikkasi heti.

Kahvilaherkkuja ja perhekuvausta sunnuntaina 14.11.2021

Kahvila Valkoisen Puun artesaanipizzat, kakut ja muu kahvilaherkut on kuin luotu isänpäivän juhlimiseen. Muistot näistä herkuista ja kiireettömistä hetkistä kahvilan tunnelmassa elävät varmasti pitkään.

Isänpäivästä saa tänä vuonna halutessaan myös konkreettisemman muiston, joka toimii myös erinomaisena isänpäivälahjana. Valokuvaaja Henri Korpi lavastaa Kahvila Valkoisen Puun kaunista tiiliseinää vasten kuvauspisteen perhekuville. Kuvauksen hinta on 60 €, joka sisältää
– 15 minuutin kuvauksen
– koevedosgallerian
– kaksi korkearesoluutioista valmista kuvatiedostoa (lisäkuvat 15 €/kpl)
– vapaat teettämisoikeudet ja käytön sosiaalisessa mediassa.

Kuvaus toteutetaan klo 12-18. Varaa aika omalle perheellesi heti oheisen painikkeen kautta.

Tervetuloa juhlimaan isänpäivää kiireettömästi ja herkullisesti!

Valkoisen Puun isänpäivän tilauskakut

ISÄNPÄIVÄN SALAISEN PUUTARHAN SUKLAAKAKKU (VL, G)

Valkoisen Puun asiakkaiden rakastama, klassikoksi muodostunut kakku, joka on syntynyt Kirsin ja Markin unelmasta leipoa täydellinen suklaakakku. Nyt isänpäivän spesiaalina aidoilla kukilla koristeltuna. Kakku on saatavilla 5-25 henkilölle.

ISÄNPÄIVÄN TYRNI-BRITA (L, G)

Tuotetestailujen yllättäjä nyt tilattavissa isälle! Gluteeniton, rapea britapohja saa päälleen ylelliset, kokonaiset tyrnimarjat sekä kerma-ranskankermaseoksen, joka taittaa ja pyöristää tyrnien pientä kirpeyttä. Tämä näyttävä terveyskakku toimii, ihastuttaa ja sopii isälle. Kakku on saatavilla 4-10 henkilölle.

TILAA NYT JA NOUDA ISÄLLE 12.-14.11.2021

Katso tarkemmat tiedot ja tilaa kakku oheisen linkin kautta. Tilaus pitää tehdä viimeistään neljä päivää ennen noutoa.