Toivolan Kesälauantait 5.6.-21.8.2021

Toivolan Kesälauantaissa viihdytään, herkutellaan ja nautitaan yhdessäolosta kesäiseen tunnelmaan sopivaa musiikkia unohtamatta.

Toivolan Kesälauantait - rentoa yhdessäoloa, musiikkia ja herkuttelua

Toivolan Pihapiiri muodostaa kesällä kauniin ja tunnelmallisen keitaan, joka tarjoaa loistavat puitteet olla, viihtyä ja rentoutua. Kesälauantait kruunaa kesäpäiviin sopiva musiikkiohjelma.

Pihapiirin rento tunnelma on kuin luotu rentoon yhdessäoloon ja hyväntuulisiin kohtaamisiin. Pihapiiri ja sen palvelut tarjoavat unohtumattomia kokemuksia niin ainutlaatuisen tunnelman ja kauniin miljöön kuin kesäisten ruoka-, juoma- ja kahvilaherkkujen, taiteen, kulttuuriin, designin ja historian muodossa. Nauti Toivolasta juuri Sinua parhaiten ilahduttavalla tavalla!

Pihan eri palveluiden aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Toivolan rennosta tunnelmasta ja hyväntuulisista kohtaamisista!

Toivolan Kesäiltojen tunnelman kruunaa musiikki

Toivolan Kesälauantaiden tunnelman viimeistelee monipuolinen musiikkiohjelma.

Laadukasta musiikkiohjelmaa on siis luvassa jokaiselle Toivolan Kesälauantaille, mutta nostettakoon erikseen esiin lauantai 28.8.2021, jolloin Toivolassa vierailee kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi, solistina Maria Lund.

Kesälauantaiden lisäksi musiikin ystävien kannattaa merkitä kalentereihin keskiviikko 7.7.2021, jolloin Toivolassa esiintyvät taiteilija Jorma Uotinen sekä kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi. Toinen merkintä kalenteriin kannattaa tehdä perjantain 16.7.2021 kohdalle. Silloin Toivolassa esiintyvät aulutaiteilija Elena Mindru, pianisti Tuomas Turunen ja kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi. Mukana myös pianobattle.

Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!