Toivolan Kesänavaus 29.5.2021

Toivolan Kesänavaus toivottaa kesän tervetulleeksi ja avaa virallisesti Toivolan Kesän 2021. Luvassa on ohjelmaa, herkuttelua sekä ennen kaikkea hyväntuulisia kohtaamisia ja rentoa yhdessäoloa. Kesänavaukseen on vapaa pääsy – tervetuloa avaamaan Toivolan Kesä kanssamme!

Paja ja Pihakioski päivittyvät kesäisillä herkuilla

Ravintola Toivolan Paja toimii 29.5.-29.8.2021 Toivolan Kesäravintolana. Kesäinen menu on tarjolla Pajan aukioloaikojen mukaisesti.

Toivolan Piha- ja Jäätelökioskit ja Kesäkukkamyymälä palvelevat pihapiirin yläosassa. Pihakioskista löydät erilaiset kesäiset juomat holillisena tai ilman sekä 29.5. alkaen pieneen herkutteluun sopivia kesäkauden vaihtuvia ”Närppäsiä”. Jäätelökioski puolestaan hellii jäätelön ystäviä Art Gelaton raikkailla ja herkullisilla jäätelöillä ja sorbeteilla. Yhteistyössä Viherlandian kanssa toteutetusta Kesäkukkamyymälästä löytyy kattava valikoima kauniita kesäkukkia. Kioskiemme ja Kesäkkukkamyymälän aukioloajat ja muuta lisätietoa löydät täältä.

Paja ja kioskimme palvelevat Kesäkauden Avauksessa lauantaina 29.5. klo 12-22. Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään!

Hangaround & Nobody Brewing oluiden lanseeraus ja maistatus

Hangaround & Nobody Brewing (tai hieman lyhyemmin HNB) on kiertolaispanimo Jyväskylästä. HNB on pannut Toivolalle omat oluet, joiden lanseeraus tapahtuu lauantaina 29.5. klo 14.00 alkaen.

Oluen ystävien kannattaa pitäytyä paikalla vielä lanseerauksen jälkeenkin, koska HNB-oluiden maistatusta on luvassa klo 17.30 alkaen.

Toivolan Kesän viihteellinen avaus

Toivolan Kesä sisältää runsaasti taidetta ja viihteellistä ohjelmaa. Kesän viihteellinen avaus saa arvoisensa aseman, kun loistavat kapellimestari ja pianisti Lasse Hirvi sekä laulutaiteilija Emma Balbatsu viihdyttävät Toivolan vieraita klo 19-21.