Toivolan Kesänavaus lauantaina 28.5.2022

Toivolan Kesänavaus toivottaa kesän tervetulleeksi ja avaa virallisesti Toivolan Kesän 2022. Luvassa on esimerkiksi Kapun Kesäklubin avaus, herkuttelua sekä ennen kaikkea hyväntuulisia kohtaamisia ja rentoa yhdessäoloa. Kesänavaukseen on vapaa pääsy – tervetuloa avaamaan Toivolan Kesä kanssamme!

Paja ja pihakioski hellivät kesäisillä herkuilla

Ravintola Toivolan Paja toimii 28.5.-28.8.2022 Toivolan Kesäbistrona. Kesälista on tarjolla Pajan aukioloaikojen mukaisesti.

Toivolan Piha- ja Jäätelökioskit palvelevat Pihapiirin yläosassa 28.5. alkaen. Pihakioskista löydät erilaiset kesäiset juomat holillisena tai ilman sekä pieneen herkutteluun sopivia kesäkauden herkkuja. Jäätelökioski puolestaan hellii jäätelön ystäviä Art Gelaton raikkailla ja herkullisilla artesaanijäätelöillä ja -sorbeteilla.

Kesänavauksessa lauantaina 28.5. Kesäbistro (Paja) palvelee klo 12.00-20.30, Pihakioski klo 12.00-22.00 ja Jäätelökioski klo 13.00-20.00. Pihapiirin ja eri toimijoiden tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään!

Nauti Toivolasta monipuolisesti

Toivola on rento ja hyväntuulinen kohtaamispaikka, jonka tehtävä on ilahduttaa ja tarjota unohtumattomia kokemuksia. Ainutlaatuinen ja kiehtovan historian omaava 1800-luvun pihapiiri puutaloineen tarjoaa itsessään paljon nähtävää ja koettavaa – Toivolan ainutlaatuista tunnelmaa unohtamatta.

Toivolassa on myös tarjolla monipuolinen kattaus laadukkaita palveluita. Pihapiirissä asiakkaitamme palvelevat ja ilahduttavat Ravintola Toivolan Paja, Toivolan Piha– ja Jäätelökioskit, Kahvila Valkoinen Puu, Lankakauppa Titityy, Toivolan Puoti & Taiga Kahvipaahtimo sekä Käsityöläismuseo ja Museokauppa Sparvin. Pihapiirin ja eri toimijoiden aukioloajat löydät täältä.

Kesänavauksen alkuun suosittelemme vaikkapa vierailua Käsityöläismuseoon ja Museokauppa Sparviniin. Toivola saattaa kuiskailla museovierailun jälkeen aivan uudella tavalla.

Tervetuloa nauttimaan Toivolan palveluista tai ihan vaan olemaan ja viihtymään!

Kapun Kesäklubi: Marjo Leinonen & Lasse Hirvi

Toivolan Kesä sisältää runsaasti taidetta ja viihteellistä ohjelmaa. Kesän viihteellinen avaus saa arvoisensa aseman, kun Kapun Kesäklubi -sarja starttaa Kesänavauksen yhteydessä. Kapellimestari ja pianisti Lasse Hirvi sekä laulaja Marjo Leinonen viihdyttävät Toivolan vieraita kahdella klo 18 ja klo 20 alkavalla setillä.

Marjo Leinonen tunnetaan niin pop-, blues- ja rock-tyyppisten kappaleiden tulkinnoistaan, Balls-yhtyeen solistina kuin vaikkapa naispääosastaan Zombie ja Kummitusjuna -elokuvassa.

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja Toivolan tunnelmasta!

Titityyssä Laine Magazine trunk show ja Top 5 kesälangat

Nyt on loistava mahdollisuus tulla ihastelemaan ja hypistelemään uuden Laine
Magazine Issue 14 Wiivi neuleita! Kaikki neuleet ovat Titityyn myymälässä esillä. Lisäksi löytyy kuratoidut lankavaihtoehdot jokaiselle neuleohjeelle.

Titityyn Tiinaa kysytään kuulemma joka päivä, eikä se ole koskaan paikalla mutta
nyt on! Tule viettämään Toivolan Kesänavausta Tiinan kera – saat parhaat vinkit vaikkapa kesän Top 5 lankoihin ja mitä näistä ihanuuksista kannattaa neuloa. Tiina on paikalla klo 12 alkaen iltaan saakka. Tule ja kysy Tiinalta mitä vaan neulomisesta! Vastauskin tosin saattaa olla mitä vaan.

Myymälä on Kesänavauksessa auki klo 10-18. Kaupan sulkemisen jälkeen reitti vie Pihapiiriin kuuntelemaan loistavaa Marjo Leinosta ja Lasse Hirveä. Keikka alkaa klo 18. Ota tietenkin neuleprojekti mukaan!

Tapahtumasivua päivitetään koko tapahtuman ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.