Toivolan vappu 2021

Toivolassa juhlistetaan kevättä ja vappua 28.4. – 2.5.2021. Vappusiman ja munkkien lisäksi vappuun mahtuu erilaista ohjelmaa sekä Pajan vappubrunssi ja take away -vappusatsi.

Ja hei Jyväskylä, nyt se tapahtuu! Valkoisen puun kahvila aukeaa pihan yhteydessä ja virallista avajaispäivää vietetään 1.5.2021.

Rennosti keväästä nauttien

Toivolan pihapiiri on avoinna asiakkaille 28.4. – 2.5.2021 päivittäin klo 10.00–19.00. Pihan eri palveluiden aukioloajat löydät täältä. Tervetuloa nauttimaan kevään etenemistä ja viihtymään rennosti kanssamme!

Kahvila Valkoisen Puun avajaiset

Kahvila Valkoinen Puu avaa Jyväskylän kahvilansa Toivolan vanhalla pihalla vappuna. Varsinaista avajaispäivää vietetään 1.5.2021. Tuolloin pääset halutessasi sukeltamaan Valkoisen Puun tarinaan hieman syvemmälle, kun Valkoisen Puun yrittäjät Kirsi ja Mark Heidt kertovat omin sanoin yrityksestään ja itsestään pihan lavalla klo 12.00 alkaen.

Tervetuloa tutustumaan uuden kahvilan herkullisiin valikoimiin ja tunnelmaan!

Pajan vappubrunssi  paikan päällä nautittuna tai take awayna

Tilaus- ja tapahtumaravintola Paja tarjoaa vappuun herkullista ylellisyyttä vappubrunssin merkeissä. Vappubrunssi tarjoillaan Pajassa kahtena kattauksena 1.5.2021 klo 10.00–13.30 (1. kattaus) ja klo 13.45–16.00 (2. kattaus). Kumpaankin kattaukseen varaus tulee tehdä ennakkoon. Paikalle voi saapua joustavasti, mutta brunssin nauttimiseen kannattaa varata aikaa vähintään tunnin verran.

Vappubrunssi on saatavilla myös take awayna. Huomioithan kuitenkin, että paikan päällä tarjoiltava ja take away -menu poikkeavat jonkin verran toisistaan. Molemmat menut ja tilausohjeet löydät täältä.

Ohjelmaa puun istutuksesta live-musiikkiin

Mikäpä olisi luontevampi tapa juhlistaa Valkoisen Puun avajaisia kuin puun istuttaminen? Lisäksi puun istuttaminen muistuttaa meitä näistä poikkeuksellisista ajoista ja ennen kaikkea keväästä sekä eteenpäin menemisestä. Samalla puu kuvastaa Toivolan pitkää perinnettä jyväskyläläisten yhteisenä idyllisenä pihapiirinä. Puun istutus pihan yläosaan 1.5.2021 klo 14.00 alkaen.

Lauantaina 1.5.2021 klo 12.00–14.00 on mahdollisuus päästä kuulemaan Kahvila Valkoisen Puun tarina yrittäjien Kirsin ja Markin itsensä kertomana. Samalla on hyvä tilaisuus jututtaa heitä kasvotusten. Lauantaina on myös mahdollisuus päästä nauttimaan Live-musiikista.

Lisäksi voit ihastella koko vapun ajan pihapiiriä, esillä olevaa taidetta ja nauttia erilaisista esityksistä sekä rennosta olemisesta.