Toivolan Vappu 2022

Toivolassa juhlistetaan kevättä ja vappua 30.4. – 1.5.2021. Keväisen tunnelman lisäksi Toivolassa on tarjolla musiikkia sekä monipuolinen kattaus vappuherkkuja paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Tervetuloa nauttimaan Jyväskylän herkullisimmasta vapusta sekä rennosta yhdessäolosta!

Rennosti keväisestä tunnelmasta nauttien

Toivola on mitä parhain pysähdyspaikka vapunviettäjille. Vappu tuo tullessaan Pihakioskiimme kesäjuomat. Lisäksi Pihakioskistamme on saatavilla vappuherkkuja kuten munkkeja, simaa ja Toast Skageneita. Myös muut Pihapiirin palvelut ovat kattavasti käytettävissä vapun aikana. Pihapiirin ja eri palveluiden tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Lauantaina 30.4. on tarjolla vapun aloitukseen erinomaisesti sopiva Vapun Herkkuhetki Ravintola Toivolan Pajassa. Herkkuhetki tarjoillaan lisäksi Kellarissa ja Makasiineissa. Myös Pajan take away VappuBoxien nouto onnistuu jo lauantaina. Hangaround & Nobody Brewing olut tasting järjestetään klo 14 ja 17.

Lauantaina 30.4. Toivolassa on myös musiikkiesityksiä klo 15-21 välillä.

Sunnuntaina 1.5. on mitä parhain päivä Kahvila Valkoisen Puun kakkubuffalle – tuleehan siinä samalla juhlistettua Jyväskylän kahvilan 1-vuotissynttäreitä! Sunnuntai on myös toinen vaihtoehto Pajan take away VappuBoxien noutopäiväksi.

Tervetuloa nauttimaan kevään etenemistä ja viihtymään rennosti kanssamme!

Kahvila Valkoinen Puu hellii herkuttelijoita

Vuosi sitten vappuna juhlittiin Kahvila Valkoisen Puun Jyväskylän kahvilan avajaisia. Vuosi on vierähtänyt nopeasti ja tuskin enää muistamme aikaa ilman Valkoisen Puun herkkuja ja lämminhenkistä tunnelmaa.

Herkut sopivat vappuun erinomaisesti. Tosiherkuttelijalla on tällöin vain yksi suunta: Valkoisen Puun KakkuBuffa sunnuntaina 1.5.2022 klo 12-16.

Kakuilla herkuttelun lisäksi suosittelemme kokeilemaan viimeistään nyt aiemmin huhtikuussa uudistunutta pizzalistaa.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Pajan Herkkuhetket ja take away VappuBox

Ravintola Toivolan Pajan Vapun Herkkuhetki toimii erinomaisesti vapun aloitukseen. Pajan Herkkuhetki on tarjolla pöytiin tarjoiltuna lauantaina 30.4. klo 14.00 – 20.00. Suosittelemme ostamaan paikat Herkkuhetkiin ennakolta verkkokauppastamme (perjantaina 29.4. klo 12.00 mennessä). Halutessasi voit tulla paikalle myös ilman ennakkoon ostamista.

Pajan take away VappuBox antaa mahdollisuuden herkutella juuri siellä missä haluat. VappuBoxit pitää ostaa ennakkoon verkkokaupastamme keskiviikkoon 27.4. klo 14.00 mennessä (ennakkomyynti on sulkeutunut). MenuBoxit ovat noudettavissa Toivolan Pihakioskista lauantaina 30.4. klo 10.00 – 14.00 tai sunnuntaina 1.5. klo 12.00 – 16.00.

Tervetuloa nauttimaan Pajan herkuista paikan päällä tai take awayna!