Toivolan Venetsialaiset 26.8.2023

Toivolan Venetsialaiset päättävät huikean Toivolan Kesän 2023. Luvassa on musiikkiohjelmaa, ruoka- ja juomaelämyksiä sekä ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa ja hyväntuulisia kohtaamisia. Tervetuloa nauttimaan kanssamme Toivolan tunnelmasta!

La 26.8.2023

Toivolan Venetsialaiset

vapaaehtoinen pääsymaksu 10,00 € / vapaa pääsy

RUOKA- JA JUOMAELÄMYKSIÄ TOIVOLAN TUNNELMASSA

Lauantaina 26.8. Pajassa tarjoillaan ennakkovarauksilla Venetsialaisten muun ohjelman mukaan rytmitetty kolmen ruokalajin päivällinen klo 17.00 Menun hinta on 59,00 €/hlö. Päivällinen tarjoillaan vain ennakkovarauksella, jonka voit tehdä alla olevalla lomakkeella.

Menu
Jänistä ja Perunaa

Kultaotsa-ahventa ja Vuonankaalia

Pistaasia ja Karamelliä

Viinipaketti
Alkumalja, kaksi viiniä, jälkiruokaviini: 34,00 €

Lauantaina Toivolassa ruokaileville loistavan vaihtoehdon tarjoavat myös sisäpihalla klo 12-20 tarjolla olevat Valkoisen Puun artesaanipizzat.

Luonnollisesti kesäisiä herkkuja on koko tapahtuman ajan saatavilla Toivolan Pihakioskista, Kahvila Valkoisesta Puusta ja Toivolan Jäätelökioskista.

Tervetuloa nauttimaan ruoka- ja juomaherkuista Toivolaan!

VENETSIALAISTEN MUSIIKKIELÄMYKSISTÄ VASTAAVAT AILI IKONEN & LASSE HIRVI

Lauantaina 26.8.2023 klo 18.45 ja klo 21.00 Toivolan vieraita viihdyttävät Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen  ja loistava kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi.

Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan herkkänä ja taiturimaisena tulkitsijana.
Uusimman, helmikuussa 2023 julkaistun Helposti palavaa -albuminsa lisäksi Ikonen on julkaissut kolme soololevyä: Suru ei oo suora viiva (2020), Piirrä minut (2017) ja Laulan (2016).

Ikonen esiintyy laaja-alaisesti aikamme huippuartistien kanssa. Häntä on kuultu niin Radion Sinfoniaorkesterin, UMO Helsinki Jazz Orchestran, Sinfonia Lahden, Norrbotten Big Bandin, Tampere Filharmonian kuin Linnan juhlienkin solistina.

Tilaisuuteen on vapaaehtoinen pääsymaksu 10,00 €. Voit ostaa lipun ennakkoon täältä tai kassoilta. Toivomme, että yleisö saapuu paikalle hyvissä ajoin. Tervetuloa nauttimaan Toivolan tunnelmasta, hyväntuulisesta yhdessäolosta ja ainutlaatuisista tulkinnoista!

Aili Ikosen kuvat: Tero Ahonen

Ilotulitus

Ilotulitusta päästään ihastelemaan suoraan Toivolan pihapiiristä lauantain 26.8. myöhäisillassa klo. 21.55 alkaen.

Sataman ilotulitus näkyy upeasti Toivolan Vanhalla Pihalla, luoden taianomaisen tunnelman tähän historialliseen ympäristöön. Tule mukaan luomaan unohtumattomia hetkiä yhdessä muiden kanssa!

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan ohjelmasta!